Prinsesse Märtha Louise:

Slik svarer hun kritikerne

- Herlig at du følger med på hva jeg gjør, selv om du ikke har noe til overs for meg da.

SVARER FØLGERNE: Etter at Märtha kunngjorde stopp i bruken av prinsessetittelen i kommersiell sammenheng onsdag, har hun mottatt mange kommentarer fra sine Instagram-følgere. Prinsessen går grundig til verks i å svare både kritikk, spørmål og støtte. Foto: NTB Scanpix
SVARER FØLGERNE: Etter at Märtha kunngjorde stopp i bruken av prinsessetittelen i kommersiell sammenheng onsdag, har hun mottatt mange kommentarer fra sine Instagram-følgere. Prinsessen går grundig til verks i å svare både kritikk, spørmål og støtte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag annonserte prinsesse Märtha Louise (47) på Instagram at hun vil stoppe med bruken av prinsessetittelen i kommersiell sammenheng, en beslutning som også ble bekreftet i en offisiell uttalelse fra Slottet.

I Instagram-innlegget skrev Märtha Louise at hun tidligere har uttalt at hun er lei seg for at hun brukte tittelen, og fortsatt står for dette.

«Det var et feiltrinn og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten», het det blant annet i innlegget.

Selv om prinsessen i samråd med Slottet nå har besluttet å stanse med bruken av den kongelige tittelen i kommersiell sammenheng, og i tillegg beklager at hun har gjort det, benytter mange anledningen til å kommentere både beslutningen og hennes virke.

Slik svarer Märtha på kritikken.

- Ikke så lurt i lengden, kanskje

En av dem som har kommentert Märthas beslutning, er samfunnsdebattant og Aftenposten-journalist Ingeborg Senneset (34). Hun har tidligere uttalt seg kritisk omkring både Märtha og Dureks virksomhet, i tillegg til hennes bruk av prinsessetittelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer