Meghan Markle ferdig i «Suits»:

Slik slutter tv-karrieren til Meghan Markle

Ringen sluttes på poetisk vis når prins Harrys forlovede spiller i sine siste «Suits»-scener.

SESONGFINALE: Tv-stjernen Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NB! Saken inneholder spoilere!

(Se og Hør): Om drøye tre uker står Meghan Markle (36) brud i St. Georges Chapel i Windsor Castle, når hun gifter seg med sin kjære prins Harry (33).

Mens hele verden venter i spenning på å få se den amerikanske skjønnheten gå opp kirkegulvet i brudekjole, finnes det faktisk muligheter for dette allerede.

I avslutningen av sesong syv av tv-serien «Suits», som 36-åringen har vært en del av siden 2011, dukker nemlig Meghans rollekarakter opp for aller siste gang - i en romantisk setting med bryllupsfest og brudekjole.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Meghan Markle (midten) har spilt rollen som Rachel Zane i tv-serien «Suits» siden 2011. Foto: Frank Ockenfels / REX / Shutterstock/ NTB scanpix
POPULÆR: Meghan Markle (midten) har spilt rollen som Rachel Zane i tv-serien «Suits» siden 2011. Foto: Frank Ockenfels / REX / Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Meghans karakter, Rachel Zane, gifter seg med Mike Ross, som hun har hatt et romantisk forhold til i lang tid.

Gående mot alteret til John Legends «All of You», er det ingen tvil om at Meghan kommer til å være en minst like vakker, om ikke enda vakrere, brud når hun 19. mai blir en del av den britiske kongefamilien.

Sa opp «Suits»-jobben

I den amerikanske serien har Meghan altså spilt rollen som Rachel Zane, en lovende advokatassistent, som faller for svindleren Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams (36).

Mike og Rachel utvikler et hett forhold, og det oppstår stadig temmelig intim nærkontakt mellom de to på skjermen - noe som trolig ikke passer inn hos den britiske kongefamilien.

I oktober meldte flere medier at Meghan skulle legge skuespillerkarrieren på hylla, og at hun hadde takket nei til flere sesonger av «Suits».

Mange mente dette var et tegn på at en forlovelse var rett rundt hjørnet, noe som stemte bra, da prins Harry en måned senere stilte det store spørsmålet.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLOVET: Meghan Markle og prins Harry forlovet seg i november, og om kort tid kan de kalle seg for rette ektefolk. Foto: Eddie Mulholland / AP
FORLOVET: Meghan Markle og prins Harry forlovet seg i november, og om kort tid kan de kalle seg for rette ektefolk. Foto: Eddie Mulholland / AP Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, forklarte i oktober at det var stor sannsynlighet for at Meghan skal ha takket nei til flere sesonger av hit-serien «Suits» til fordel for sitt liv med Harry.

- Det er nok et tegn på at hun skal over i «prinsesserollen», sa Vagle.

Veldedighetsarbeid

- Hvis hun gifter seg med prins Harry ser jeg ikke for meg at hun fortsetter som skuespiller. Da er det nok mer sannsynlig at hun velger å konsentrere seg om sitt veldedighetsarbeid, som hun startet lenge før hun traff Harry, sa Vagle den gangen, og trakk frem Grace Kelly.

Saken fortsetter under.

OMTENKSOM: Etter å ha sluttet i jobben som skuespiller, har Meghan Markle engasjert seg stort i veldedighetsarbeid. Foto: Adrian Dennis / AP)
OMTENKSOM: Etter å ha sluttet i jobben som skuespiller, har Meghan Markle engasjert seg stort i veldedighetsarbeid. Foto: Adrian Dennis / AP) Vis mer

Grace Kelly hadde nemlig en lovende skuespillerkarriere, men la den på hylla da hun i 1956 giftet seg med fyrst Rainier III av Monaco.

For mange virker det kanskje uvirkelig at en så profilert skuespiller skal legge karrieren bak seg kun 36 år gammel. Vagle forklarte imidlertid at dersom Meghan hadde ønsket å fortsette, så ville det britiske kongehuset mest sannsynlig ikke ha tillatt det.

LES OGSÅ: Luftet babynavn på sitt første oppdrag etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer