Hertuginne Kate og hertuginne Meghan:

Slik slår de ned på isfront-ryktene

Nøt hverandres selskap på sportsarrangement.

INGEN SURE MINER: Det er lite som tyder på at hertuginne Kate (36) og Meghan (36) mistrives i hverandres selskap, slik enkelte medier påstår. Her avbildet sammen lørdag. Foto. NTB Scanpix
INGEN SURE MINER: Det er lite som tyder på at hertuginne Kate (36) og Meghan (36) mistrives i hverandres selskap, slik enkelte medier påstår. Her avbildet sammen lørdag. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Kate (36) og Meghans (36) første opptreden sammen uten ektemennene har naturlig nok ikke forbigått i stillhet.

Svigerinnenes tilstedeværelse ved kvinnenes Wimbledon-turnering i London følges tett i britiske medier lørdag, med lystige linjer som «hertuginnenes jentedag» og «smørblide svigerinner kaprer Wimbledon».

Det så nemlig ut til å være upåklagelig god stemning mellom hertuginnene på tennistribunen i formiddag, der prins Harry og Williams ektefeller hadde møtt opp for å følge den avgjørende kampen mellom tennisstjernene Angelique Kerber (30) og Serena Williams (36).

JENTEPRAT: Svigerinnene så ut til å ha mye å snakke om på første rad på Wimbledon-tribunen. Foto: NTB Scanpix
JENTEPRAT: Svigerinnene så ut til å ha mye å snakke om på første rad på Wimbledon-tribunen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SPØKEFULLE: Fortalte Meghan en vits som var falt i smak hos Kate, kanskje? Foto: NTB Scanpix
SPØKEFULLE: Fortalte Meghan en vits som var falt i smak hos Kate, kanskje? Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Iskaldt forhold

Lørdagens bilder står i sterk kontrast til diverse isfront-påstander som har florert i tabloidpressen de siste månedene.

Bladet InTouch er blant dem som hevder at forholdet mellom de jevnaldrende svigerinnene har fått en kjølig start - blant annet på bakgrunn av en «popularitetskonkurranse» som visstnok har oppstått.

Ifølge det amerikanske ukebladet skal stemningen mellom de to ha blitt «iskald» etter at Meghan var på sitt første offentlige arrangement sammen med dronning Elizabeth (91) nylig. At dronningen så ut til å hygge seg i overkant mye sammen kongefamiliens ferskeste medlem, skal nemlig ha skapt hodebry for Kate.

- Kate føler seg utfryst, hevdet en kilde overfor InTouch.

Videre påsto kilden at hertuginne Kate, som har brukt årevis på å opparbeide seg et image som «den perfekte kongelige», sitter med en følelse av at hertuginne Meghan nå stjeler all oppmerksomheten.

Saken fortsetter under.

Latterkramper

- De snakker så vidt med hverandre. Popularitetskonkurransen skaper en anspent stemning, fortalte kilden, og fortsatte:

- Meghan har lært alt av Kate. Men helt siden bryllupet fant sted, føler Kate at Meghan knapt nok har gjort en innsats med henne, og at hun er mer interessert i å imponere dronningen.

Også medier som Cosmopolitan og E! har spekulert på hvorvidt Kate og Meghan egentlig kommer overens.

Under dagens begivenhet var det uansett lite som tydet på at hertuginnene har noe uoppgjort. Både Kate og Meghan så ut til å nyte hverandres selskap, og var nærmest som erteris på tennistribunen.

Svigerinnene lo og smilte til hverandre flere ganger, og delte nærmest latterkramper i takt med blitsregnet.

GODT HUMØR: Hertuginnene lo og smilte til hverandre under kvinnedelen av Wimbledon-turneringens siste dag. Foto: NTB Scanpix
GODT HUMØR: Hertuginnene lo og smilte til hverandre under kvinnedelen av Wimbledon-turneringens siste dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BREDE SMIL: Stemningen var nesten i overkant god mellom Kate og Meghan i formiddag. Foto: NTB Scanpix
BREDE SMIL: Stemningen var nesten i overkant god mellom Kate og Meghan i formiddag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjendistungt

Wimbledon-arrangementet er regnet som en av verdens mest prestisjefylte tennisturneringer, og er utvilsomt et av årets sportslige høydepunkter i Storbritannia.

PENT KLEDD: Wimbledon-turneringen er regnet som en av verdens mest prestisjefylte tennisturneringer, og tilskuerne kler seg deretter. Foto: NTB Scanpix
PENT KLEDD: Wimbledon-turneringen er regnet som en av verdens mest prestisjefylte tennisturneringer, og tilskuerne kler seg deretter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turneringen er sjelden komplett uten både kongelige og kjendiser på tribunen, der hertuginne Kate har tatt turen til All England Lawn Tennis and Croquet Club, der arrangementet finner sted, gjennom en årrekke.

Offisielt er 36-åringen fremdeles i mammapermisjon, etter fødselen av prins Louis i april, men gjorde altså et unntak i dag.

Hertuginne Meghan gjør sin første Wimbledon-opptreden som kongelig, men synes trolig det var ekstra stas å følge det som skjedde på banen. Meghan er nemlig en god venninne av Serena Williams, som også var invitert i Meghan og Harrys bryllup i mai.

Svindyre antrekk

Både Meghan og Kate var elegant, men avslappet antrukket for dagens arrangement. Mens sistnevnte hadde på seg en prikkete sommerkjole fra designeren Jenny Packham, var Meghan antrukket i skjorte og vid bukse fra Ralph Lauren.

Meghan vakte for øvrig oppsikt for garderoben under sitt offisielle Irland-besøk tidligere i uken, der hun, i løpet av 24 timer, skal ha vært ikledd antrekk som har en total verdi på 23 000 pund - eller i underkant av 250 000 kroner.

Det ligger riktignok en årsak bak 36-åringens luksusritt, skal vi tro Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng.

- Hun holder på å bygge opp sin garderobe. Etter hvert vil hun nok bruke antrekkene om og om igjen, slik vår egen Mette-Marit gjør. Meghan har også benyttet «billigantrekk» på representasjon, og mange sitter svært flott på henne, sa han.

LES OGSÅ: Meghan gjorde som Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer