Prins George:

Slik skal prinsen feire seksårsdagen sin

Den fremtidige kongen av England skal feire bursdagen sin på en veldig spesiell øy.

BURSDAG: Mandag fyller prins George seks år, og det hele markeres med en tropisk feiring sammen med familien. Foto: Matt Porteous / Pa Photos / NTB scanpix
BURSDAG: Mandag fyller prins George seks år, og det hele markeres med en tropisk feiring sammen med familien. Foto: Matt Porteous / Pa Photos / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag fyller prins William (37) og hertuginne Kate (37) sin eldste sønn, prins George, seks år - og det markeres på en tropisk familieferie.

Hertugparet av Cambridge tar nemlig med seg bursdagsbarnet og småsøsknene hans, prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1), til den private øya Mustique i Karibia.

Det melder People.

Den spesifikke øya har en spesiell tilknytning til den britiske kongefamilien. Dronning Elizabeths (93) avdøde søster, prinsesse Margaret, brukte nemlig øya som tilfluktssted a ekteskapet til Antony Armstrong-James tok slutt på slutten av 70-tallet. Hun hadde fått et jordstykke i gave av eieren av øya, Colin Tennant, der hun bygde et feriehjem som hun døpte «Les Jolies Eaux», eller «De vakre farvann».

Helt siden den gang har flere medlemmer av kongefamilien brukt øya som et sted for avkobling. Hertugparet har reist dit i flere år, og også Kates familie har feriert der.

Innholdsrik sommer

Prins George har hatt en sommer fylt med mye moro så langt. Han har blant annet tilbragt tid med familien sin og sin nyfødte fetter Archie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer