Kongefamilien:

Slik skal de feriere i sommer

Nå er kongefamiliens ferieplaner avslørt.

SOMMERFERIE: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus under fjorårets ferie på landstedet på Dvergsøya utenfor Kristiansand.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SOMMERFERIE: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus under fjorårets ferie på landstedet på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fellesferien nærmer seg med stormskritt her til lands, og de fleste har nok spikret ferieplanene sine for sommeren. Det skal imidlertid nevnes at det blir en noe annerledes ferie for befolkningen enn tidligere, ettersom vi fortsatt står midt oppi coronapandemien.

Til tross for at regjeringen har annonsert at de opphever innreiserestriksjonene fra 15. juli for innbyggere i EØS- og Schengen-området, og dermed gjør det mulig for nordmenn å reise til Europa om smittesituasjonen i landene oppfyller kravene, anbefaler ikke myndighetene at man tar turen sørover.

Dermed er det nok utallige nordmenn som har tatt til takke med å planlegge en ferie for å oppleve det Norge har å by på - blant dem den norske kongefamilien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer