James Middleton:

Slik ser han ikke ut lenger

Forloveden har aldri sett ham uten skjegg.

TOK SKJEGGET: James Middleton har gjort drastiske endringer med eget utseende i forkant av bryllupet med Alizee Thevenet. Foto: NTB scanpix
TOK SKJEGGET: James Middleton har gjort drastiske endringer med eget utseende i forkant av bryllupet med Alizee Thevenet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst kom nyheten om at James Middleton (33), lillebror av hertuginne Kate (38), hadde forlovet seg med sin franske kjæreste Alizee Thevenet. Det ble på tidspunktet hevdet at bryllupet skulle stå denne sommeren, men i mars kom kontrabeskjeden.

En kilde kunne da fortelle til den britiske avisen Daily Mail at bryllupet var utsatt på ubestemt tid, da det ikke ville vært forsvarlig å avholde seremonien under coronapandemien verden nå står overfor.

Til tross for at paret må vente med å gå til alters, kan det likevel se ut til at de har funnet måter å underholde hverandre på i denne usikre ventetiden.

COMEBACK: Kate Middleton kom sammen med brudepikene til prinsebryllupet i England. Video: AP / Per Ervland/Dagbladet Vis mer

Tok skjegget

I en noe bisarr video på Instagram kunne James fortelle at bryllupet i utgangspunktet skulle stå nå i mai, men at de så seg nødt til å utsette. I den sammenheng så 33-åringen en gylden mulighet til å vise sin fremtidige kone flere sider av seg selv - før hun bestemte seg for å gifte seg med ham.

James er nemlig kjent for sitt fyldige skjegg, og har ikke blitt sett uten det på hele syv år, ifølge ham selv.

Dermed har Alizee aldri sett forloveden uten skjegg, og det til tross for at de har vært et par siden 2018. Det ønsket han derimot å endre. I videoen ser man nemlig 33-åringen barbere vekk alt ansiktshåret sitt.

TOK SKJEGGET: James Middleton har ikke blitt sett uten skjegg på syv år. Foto: James Middleton/ Instagram
TOK SKJEGGET: James Middleton har ikke blitt sett uten skjegg på syv år. Foto: James Middleton/ Instagram Vis mer

Forlovedens reaksjon er heller ikke lite underholdende, da hun starter det hele med et hyl, før hun målløs reiser seg og går mot sin kommende ektemann med et sjokkert ansikt. Deretter ser man henne snu seg bort fra ham - for så å få ut to velbeskrivende ord:

- Så rart! uttaler hun.

Vil vente

Selv om James besluttet å fjerne skjegget nå, kan det tenkes at det får mer enn nok tid til å vokse ut igjen før han skal smis i hymens lenker med sin Alizee. Ingen ny dato er kjent, og selv om myndighetene her hjemme har valgt å lette litt på restriksjonene knyttet til pandemien, er det lite som skjer i Storbritannia.

Da det ble kjent at bryllupet ble utsatt, uttalte kilden at selv om det skulle bli mulig å avholde en feiring så tidlig som i sommer, vil de likevel vurdere situasjonen.

- Det er umulig å holde et fransk-engelsk bryllup i de kommende månedene, og det er trolig fremdeles vanskelig til sommeren, også. De foretrekker å vente til alle gjestene deres kan delta, fortalte kilden til Daily Mail.

Flere bryllup avlyst

Det er imidlertid ikke bare James og Alizee som rammes av coronakrisen i de kongelige kretser. Også prinsesse Beatrice (31), som i utgangspunktet skulle gifte seg med sin Edoardo Mapelli Mozzi (37) 29. mai, så seg nødt til å avlyse den store dagen.

- Det er ingen planer om å bytte lokaler eller å holde et større bryllup. De tenker ikke engang på bryllupet sitt slik det er nå. På et tidspunkt vil de gjøre om på planene, men ikke foreløpig, fortalte en talsperson til People i april.

Om det så skulle vært mulig å avholde bryllupet, ville det likevel uteblitt en god del gjester - blant andre Mozzis italienske familiemedlemmer, samt dronning Elizabeth (94) og prins Philip (98), som begge er i risikogruppen.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester onsdag, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer

Det ville også blitt vanskelig for prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) å delta, som begge befinner seg i Los Angeles i USA, som har strenge inn- og utreiseregler.

LES OGSÅ: Sofias søte gest til ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer