Slik så Victoria ut da hun ble født

Prinsesse Victoria sjarmerte Sverige da hun kom til verden.

NÅ ER HUN MOR SELV: Dette bildet av kronprinsesse Victoria ble tatt kort tid etter hennes ankomst til verden i 1977. De nybakte foreldrene dronning Silvia og kong Carl Gustaf viser frem sin nyfødte datter. Foto: Stella  Pictures
NÅ ER HUN MOR SELV: Dette bildet av kronprinsesse Victoria ble tatt kort tid etter hennes ankomst til verden i 1977. De nybakte foreldrene dronning Silvia og kong Carl Gustaf viser frem sin nyfødte datter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidlig torsdag morgen annonserte en lykkelig prins Daniel (38) at han og prinsesse Victoria (34) har blitt foreldre til en liten jente.

Det svenske folk har i ni måneder ventet i spenning for å se sin nye tronearving, og torsdag kom endelig nyheten de hadde ventet på.

Bilder av babyen er ennå ikke offentliggjort, men dersom hun slekter på sin flotte mamma, vil nok det svenske kongehusets nyeste tilskudd bli et skikkelig sjarmtroll.

Victoria var en svært søt liten pike med store øyne og litt hår på hodet. Den nyfødte prinsessen var 51 centimeter lang, og hele verdenspressen venter nå på de første bildene av babyen.


Dette blir kong Carl Gustaf (65) og dronning Silvias (68) første barnebarn og den første niesen til prinsesse Madeleine (29) og prins Carl Philip (32).
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prinsessen er født!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer