Prins Louis:

Slik reagerer ekskona på forlovelsen

Prins Louis og ekskona la en meget skitten skilsmisse bak seg.

HYGGELIG NYHET: Prinsesse Tessy og Prins Louis gikk hver til sitt etter elleve års ekteskap i 2017. Nå er de begge forlovet på nytt. Sistnevnte med sønnen Gabriel på armen. Foto: Frank Rollitz / REX / NTB
HYGGELIG NYHET: Prinsesse Tessy og Prins Louis gikk hver til sitt etter elleve års ekteskap i 2017. Nå er de begge forlovet på nytt. Sistnevnte med sønnen Gabriel på armen. Foto: Frank Rollitz / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Vi er svært glade over å kunne annonsere forlovelsen mellom vår sønn, prins Louis, og frøken Scarlett-Lauren Sirgue. Prinsene Gabriel og Noah (Louis' sønner journ.anm) står sammen med oss og omgir paret med all vår kjærlighet. Vi ønsker dem enorm lykke», het det i en pressemelding fra storhertug Henri og storhertuginne Maria Teresa av Luxembourg denne uka.

Sønnen deres, prins Louis (34), hadde forlovet seg med advokaten Scarlett-Lauren Sirgue, og gratulasjonene har naturligvis ikke latt vente på seg.

Det er foreløpig ikke kjent når det kongelige bryllupet skal finne sted, men en ting som er sikkert, er at dette blir Louis' andre ekteskap.

FORLOVET: Advokaten Scarlett-Lauren Sirgue og prins Louis er forlovet. Dette blir prinsens andre ekteskap. Foto: Kongehuset i Luxembourg / Emanuele Scorcelletti
FORLOVET: Advokaten Scarlett-Lauren Sirgue og prins Louis er forlovet. Dette blir prinsens andre ekteskap. Foto: Kongehuset i Luxembourg / Emanuele Scorcelletti Vis mer

Eksen gratulerer

Fra 2006 til 2017 var han nemlig gift med prinsesse Tessy, som han fikk to sønner med. Skilsmissen skulle vise seg å bli langt fra enkel, og havnet blant annet i retten.

Nå, fire år senere, ser det imidlertid ut til at de to eksene har klart å legge det tilsynelatende skitne bruddet bak seg.

NYTT BRYLLUP: Tessy og Louis da de giftet seg i 2006. Nå har eksparet funnet lykken på hver sin kant. Foto: Frank Rollitz / REX / NTB
NYTT BRYLLUP: Tessy og Louis da de giftet seg i 2006. Nå har eksparet funnet lykken på hver sin kant. Foto: Frank Rollitz / REX / NTB Vis mer

I fobindelse med forlovelsen denne uken har nemlig Tessy gratulert eksmannen med den hyggelige begivenheten.

«Endelig er det ute også. Gabe, Noah, Frank og jeg er så glade for dere begge og ønsker dere ikke annet enn det beste og mye lykke», skriver hun på Instagram-story, ifølge People.

Louis og Tessy fikk sønnene Gabriel (15) og Noah (13) sammen.

HILSEN FRA EKSEN: Tessy sendte følgende beskjed til eksmannen. Foto: Skjermdump fra Instagram
HILSEN FRA EKSEN: Tessy sendte følgende beskjed til eksmannen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Venter barn

Og det er ikke bare for prinsen lykken smiler. Tidligere i år kunne også Tessy avsløre at hun hadde forlovet seg på nytt.

I januar i år ble det nemlig kjent at eks-prinsessen hadde forlovet seg med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel, som hun fant sammen med i 2020.

En måned senere kunne hun også dele den hyggelige nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

Det gjorde hun ved å dele to bilder på Instagram, hvor hun poserte sammen med forloveden. På det første bildet så man henne ikledd en gul kjole, med Floessel stående bak henne iført dress, samtidig som han holdt godt rundt henne.

«Våren er den perfekte tiden for delikate blomster å vokse», skrev hun til bildet, og dermed indikerte at hun venter barn.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

LES OGSÅ: Avslører kongelig diamant-triks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer