Prinsesse Märtha Louise:

Slik mottok hun dødsbudskapet

Mandagens episode av «Helt Harald» byr på en følelsesladd samtale om den avdøde kunstneren og forfatteren Ari Behn.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer
Publisert

Det har gått over ett år siden den tragiske nyheten kom om at den folkekjære kunstneren og forfatteren Ari Behn var død. Behn tok sitt eget liv og etterlot seg venner, familie, kongefamilien og et helt folk i sorg.

Tiden etter har naturlig nok vært svært tøff for de etterlatte, blant andre prinsesse Märtha Louise (49) og de tre døtrene Leah Isadora (15), Maud Angelica (17) og Emma Tallulah (12), som hun fikk med Behn.

Siden Behns bortgang har Märtha Louise vært åpen om sorgen ved flere anledninger, og i mandagens episode av «Helt Harald» blir seerne vitne til en svært følelsesladd samtale mellom programleder Harald Rønneberg (47) og Märtha Louise.

Da kommer de inn på Ari Behn, og prinsessen får spørsmål om hva hun husker fra dagen Behn gikk bort.

Så på julefilm

Märtha Louise forteller at hele kongefamilien befant seg på Kongsseteren. Huset var pyntet til jul, og de hadde det veldig fint i hverandres selskap. På tidspunktet satt de alle samlet for å se på juleklassikeren «Alene Hjemme».

- Så hadde Olav, faren til Ari, ringt til eskorten, som ringte til hoffsjefen, som da ringte til pappa. Så kom pappa inn og sa det til meg, og jeg måtte gå og si det til barna. Det er noe av det tøffeste jeg har gjort, men man må bare gjøre det, sier en preget Märtha Louise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer