Slik minnes fyrst Albert sin mor

Grace Kelly døde da Albert bare var 24 år. Nå snakker han ut.

MYTEOMSPUNNET: Grace Kelly og fyrst Rainier i hennes fødeby Philadelphia etter forlovelsen var blitt offentliggjort.  Foto: All Over Press
MYTEOMSPUNNET: Grace Kelly og fyrst Rainier i hennes fødeby Philadelphia etter forlovelsen var blitt offentliggjort. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fyrstinne Grace døde i en tragisk bilulykke i 1982 bare 52 år gammel, men minnene om filmstjernen og fyrstinnen lever i beste velgående. Og som moteikon er hun høyst levende den dag i dag!

MINNES MAMMA: Fyrst Albert snakker om sin mor som en kjærlig og varm dame, som var mest opptatt av familien sin. Foto: All Over Press
MINNES MAMMA: Fyrst Albert snakker om sin mor som en kjærlig og varm dame, som var mest opptatt av familien sin. Foto: All Over Press Vis mer

Hennes sønn, fyrst Albert (55), er imidlertid opptatt av at hans mor var så mye mer enn som så. I forbindelse med utstillingen «Fra Philadelphia til Monaco: Grace Kelly bak ikonet», får publikum blant annet se og høre Albert i en rørende hyllest til sin kjære mor.

- Jeg er dypt rørt over deres interesse for min mor og hennes rike arv. Det meste av verden kjenner min mor først som skuespiller i Hollywood og senere som fyrstinne av Monaco. Hun var en vakker og talentfull kvinne og et moteikon, men det var kun overflaten av hennes liv, sier fyrsten i videoen og forteller videre om den private Grace.

- De av oss som var så heldige å kjenne min mor, hennes familie og venner, opplevde henne som en ekte, varm og kjærlig person. En kvinne som alltid satte sin familie høyest. Jeg håper at dere på denne utstillingen kan få en glimt av den riktige Grace. Kvinnen bak myten, min mor!

Utstillingen finner sted på Michener Art Museum i Grace' fødeby, Philadelphia. Både fyrsten og hans Charlene var til stede under åpningen lørdag 26.oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer