ENGASJERT: Mette-Marit var i strålende humør da hun besøkte Trivselslederne på Runni ungdomsskole mandag. Foto: Stella Pictures
ENGASJERT: Mette-Marit var i strålende humør da hun besøkte Trivselslederne på Runni ungdomsskole mandag. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik hyller Mette-Marit norsk ungdom

Kronprinsessen overrasker på Instagram.

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (41) opprettet i slutten av august sin egen Instagram-profil, og selv om kronprinsessen kun har postet fem innlegg på den sosiale bildedelingstjenesten, har hun allerede over 50 000 følgere.

Og fredag overrasket kronprinsessen Instagram-følgerne sine med et personlig innlegg, fulgt av en videosnutt av eldstesønnen og surfeentusiasten Marius Borg Høiby (17) som surfer.

«Nå som det har vært endel snakk om norsk ungdom.... Jeg synes vi har så mye av å være stolte av», begynner Mette-Marit i Instagram-innlegget sitt.

De siste dagene har mediene skrevet mye om fyll blant norsk ungdom, og et spesielt fokus har vært rettet mot ungdom på vestkanten i hovedstaden, ifølge Nettavisen.

Etter alt å dømme er det den negative oppmerksomheten ungdommen har fått i det siste, som den norske kronprinsessen adresserer i innlegget:

«Alle de skjønne som hver dag sitter i mange timer med lekser for å komme gjennom skolen. Alle de nydelige guttene og jentene som føler at de ikke passer inn, alle de som jobber frivillig for at andre skal få det bedre. Jeg heier på norsk ungdom. Dere er gode nok. Vi er stolte av dere! God helg... Og kos dere med denne! #vierstolte #norway», skriver Mette-Marit åpenhjertig.

SPORT FAMILIE: Både kronprins Håkon og Marius Borg Høiby er glade i surfing og mye annen sport. Her ankommer de Nobelkonserten i Oslo Spektrum sammen med kronprinsesse Mette-Marit høsten 2012. Foto: FameFlynet Norway
SPORT FAMILIE: Både kronprins Håkon og Marius Borg Høiby er glade i surfing og mye annen sport. Her ankommer de Nobelkonserten i Oslo Spektrum sammen med kronprinsesse Mette-Marit høsten 2012. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Kronprinsessens ferske Instagram-innlegg har fått nesten 3500 likes i løpet av et par timer, og mange av hennes følgere roser de oppmuntrende ordene hennes.

Også tidligere denne uken viste kronprinsesse Mette-Marit sitt engasjement for norsk ungdom. Mandag besøkte hun Trivselslederne på Runni ungdomsskole på Årnes, der hun deltok med liv og lyst i de sportslige aktivitetene.

I mai inngikk Trivselsleder, som er Skandinavias største program for aktivitet og inkludering i barne-og ungdomsskolen, et samarbeid med Kronprinsparets Fond - med mål om å styrke satsingen i ungdomsskolen.

SPORTY: Kronprinsessen var ikke vond å be da hun deltok på Trivselsleder-arrangement på Runni ungdomsskole i Årnes mandag. Foto: Henning Jensen
SPORTY: Kronprinsessen var ikke vond å be da hun deltok på Trivselsleder-arrangement på Runni ungdomsskole i Årnes mandag. Foto: Henning Jensen Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var supernervøs

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.