Hertuginne Meghan:

Slik hyller kongefamilien Meghan på 40-årsdagen

Til tross for det kjølige forholdet ble hertuginnen husket på.

BURSDAGSBARN: I dag, onsdag, fyller hertuginne Meghan 40 år. Her med ektemannen prins Harry. Foto: Splash News/NTB
BURSDAGSBARN: I dag, onsdag, fyller hertuginne Meghan 40 år. Her med ektemannen prins Harry. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter mye drama i det britiske kongehuset den siste tiden kunne endelig prins Harry (36) og hertuginne Meghan (40) sette jubelen løs da datteren Lilibet Diana kom til verden i begynnelsen av juni.

Til tross for at spenningen lenge har vært svært anspent mellom Meghan og Harry - og hans familie i Storbritannia, så lot de ikke dette komme i veien for å ønske hertuginnen en fin feiring på 40-årsdagen den 4. august.

Stor dag

Onsdag delte nemlig flere medlemmer av den britiske kongefamilien offisielle hilsner til bursdagsbarnet på sosiale medier.

«Ønsker hertuginnen av Sussex en veldig fin bursdag i dag», lyder det fra twitter-profilen The Royal Family - som også poster tre fine bilder av hertuginnen i ulike sammenhenger.

På nøyaktig samme tidspunkt kom det også tillykke-ønskninger fra prins Charles (72) og hertuginne Camilla (75), samt prins William (39) og hertuginne Kate (39).

Alle de tre bursdagsmeldingene har nesten samme ordlyd, men kommer med ulike bilder.

Omstridt intervju

Hyllestene av bursdagsbarnet kommer som nevnt etter en turbulent periode. Det er ingen nyhet lenger at forholdet mellom enkelte medlemmer av kongefamilien kjølnet etter at Harry og Meghan i fjor trakk seg tilbake fra den kongelige tilværelsen i Storbritannia og flyttet til USA.

I vår slang også duoen sjokkpåstander til øst og vest om den britiske kongefamilien under sitt oppsiktsvekkende intervju med Oprah Winfrey.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Her kom det blant annet frem at Meghan på et tidspunkt ikke ønsket å leve lenger, samt påstander om rasisme fra et medlem av kongefamilien og manglende støtte fra det britiske kongehuset i en vanskelig tid.

Til tross for at prins Harry har vært tilbake i England et par ganger etter Oprah-intervjuet, så skal forholdet mellom ham, faren og broren fremdeles være kjølig. Men dette kan kanskje forandre seg hvis ryktene stemmer om at Harry og Meghan vil døpe datteren Lilibeth i England.

Ifølge Daily Mail skal nemlig prins Harry ha gitt uttrykk for at han ønsker å døpe henne i Windsor da han i juli besøkte hjemlandet.

- Harry fortalte flere folk at de ønsker å døpe Lili ved Windsor, akkurat som hennes bror, fortalte en kongelig kilde til Eden Confidential.

Hertugparets sønn, Archie, ble døpt der i juli 2019, to måneder gammel. Det kan derimot se ut til at hertugparet venter noe lenger med å få døpt Lilibeth, med tanke på at pandemien fremdeles herjer i store deler av verden, og innreisekravene er strenge.

RASER: Journalist og programleder Piers Morgan raser over nattens intervju med Meghan og Harry. Video: CBS/ITV Vis mer

Det har de angivelig ikke noe problem med.

- De venter gledelig til omstendighetene tillater det, delte kilden videre.

Meghan har selv ikke vært tilbake i Storbritannia etter at sjokk-intervjuet med Oprah ble vist for verden i mars, så det er knyttet stor spenning til hvordan kongefamilien vil ta imot hertuginnen når den tid kommer.

Til tross for alt dramaet, så ser det likevel ut til at ting kanskje er i ferd med å bedre seg. Etter at Meghan fødte Lilibeth uttalte nemlig hertuginne Kate at hun så frem til å møte niesen sin en vakker dag i England.

Da Kate besøkte grunnskolen Connor Downs Academy i Cornwall i juni, ble hun nemlig spurt om hun hadde noen ønsker for sin da nyfødte niese.

- Jeg ønsker henne det aller beste. Jeg kan ikke vente med å møte henne. Vi har ikke truffet henne enda. Forhåpentligvis vil det skje snart, sa hun, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: Hertuginne Sarah forsvarer svigersønnen etter pikante bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer