Prinsesse Märtha Louise:

Slik hyller hun datteren

- Du er en fantastisk ung kvinne med mange talenter.

BURSDAGSBARN: Leah Isadora Behn fyller 15 år i dag. I den anledning har prinsesse Märtha Louise delt et varmt innlegg om henne. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSBARN: Leah Isadora Behn fyller 15 år i dag. I den anledning har prinsesse Märtha Louise delt et varmt innlegg om henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag onsdag 8. april fyller prinsesse Märtha Louise og Ari Behns mellomste datter, Leah Isadora Behn, 15 år.

I den anledning har Märtha nå delt et lengre innlegg på Instagram, hvor hun hyller bursdagsbarnet.

«Gratulerer med 15 årsdagen, min kjære Leah. Du er en fantastisk ung kvinne med mange talenter», skriver prinsessen innledningsvis.

Videre beskriver Märtha Louise datteren som «morsom, snill, vakker og grasiøs med et smart hode», og avslører samtidig at 15-åringen er den mest organiserte i familien - noe prinsessen er evig takknemlig for.

«Du har også fått kunstnergaven av din far, som du uttrykker gjennom vakre sminke-innlegg på Instagram», skriver Märtha videre.

Inspireres

Denne bursdagen er den første Leah feirer etter at Ari Behn gikk bort første juledag. I sitt innlegg på Instagram skriver Märtha Louise at selv om dagen har vært bittersøt på flere måter, så gjør bursdagsbarnet det beste ut av det.

«Du inspirerer meg hver eneste dag, vennen. Jeg er så stolt av deg. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte», fortsetter hun.

Til de varme ordene om datteren har Märtha Louise også delt flere bilder av henne, og på enkelte bilder får man tydelig se jubilantens ferdigheter innen sminke.

I MIDTEN: Leah Isadora er Märtha og Aris mellomste datter. I tillegg er hun kongeparets tredje barnebarn etter storesøster Maud Angelica og kusine prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
I MIDTEN: Leah Isadora er Märtha og Aris mellomste datter. I tillegg er hun kongeparets tredje barnebarn etter storesøster Maud Angelica og kusine prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Også Märthas kjæreste, Durek Verrett (45), sender lykkeønskninger til bursdagsbarnet. Det gjør han i kommentarfeltet under prinsessens innlegg:

«Jeg er så glad for at du likte gaven min, Leah. Jeg savner deg så mye, all latteren og TikTok-morsomhetene. Jeg elsker dere alle, og mamma. Det går ikke en dag uten at du er i tankene mine. Gratulerer med dagen, vennen. Du er et vakkert skinnende lys», skriver Verrett.

Pressemelding

- Fødselen fant sted på Bloksberg på Hankø, ved hjemmefødsel som forløp normalt. Alt er vel med mor og barn. Den nyfødte veide 3760 gram og er 52 centimeter lang, het det i en pressemelding, som kong Harald og dronning Sonja sendte ut da deres tredje barnebarn kom til verden.

Kronprins Haakon (46) hadde allerede meddelt stortingspresidenten at jenta skulle hete Leah Isadora Behn.

16. juni samme år var det duket for dåp i Slottskapellet i hovedstaden.

Dronning Sonja, som er blant fadderne til bursdagsbarnet, bar hovedpersonen til dåpen. De øvrige fadderne er prinsesse Laurentien av Nederland, Gry Brusletto, Katharina Salbu, Espen Bjørshol, Didrik Vigsnæs og Jon Andreas Håtun.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

LES OGSÅ: Deler sjeldent glimt av nyfødt datter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer