Prinsesse Märtha Louise:

Slik hyller hun datteren

- Du er en fantastisk ung kvinne med mange talenter.

BURSDAGSBARN: Leah Isadora Behn fyller 15 år i dag. I den anledning har prinsesse Märtha Louise delt et varmt innlegg om henne. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSBARN: Leah Isadora Behn fyller 15 år i dag. I den anledning har prinsesse Märtha Louise delt et varmt innlegg om henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag onsdag 8. april fyller prinsesse Märtha Louise og Ari Behns mellomste datter, Leah Isadora Behn, 15 år.

I den anledning har Märtha nå delt et lengre innlegg på Instagram, hvor hun hyller bursdagsbarnet.

«Gratulerer med 15 årsdagen, min kjære Leah. Du er en fantastisk ung kvinne med mange talenter», skriver prinsessen innledningsvis.

Videre beskriver Märtha Louise datteren som «morsom, snill, vakker og grasiøs med et smart hode», og avslører samtidig at 15-åringen er den mest organiserte i familien - noe prinsessen er evig takknemlig for.

«Du har også fått kunstnergaven av din far, som du uttrykker gjennom vakre sminke-innlegg på Instagram», skriver Märtha videre.

Inspireres

Denne bursdagen er den første Leah feirer etter at Ari Behn gikk bort første juledag. I sitt innlegg på Instagram skriver Märtha Louise at selv om dagen har vært bittersøt på flere måter, så gjør bursdagsbarnet det beste ut av det.

«Du inspirerer meg hver eneste dag, vennen. Jeg er så stolt av deg. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte», fortsetter hun.

Til de varme ordene om datteren har Märtha Louise også delt flere bilder av henne, og på enkelte bilder får man tydelig se jubilantens ferdigheter innen sminke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer