<strong><p>BLE FEM:</strong> Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill ble foreldre til sitt tredje barn, datteren Adrienne, i mars. Nå hyller mamma yngstedatteren på Instagram. Her med eldstedatter Leonore (4) og sønnen Nicolas (3). Foto: NTB Scanpix</p>

BLE FEM: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill ble foreldre til sitt tredje barn, datteren Adrienne, i mars. Nå hyller mamma yngstedatteren på Instagram. Her med eldstedatter Leonore (4) og sønnen Nicolas (3). Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Prinsesse Madeleine:

Slik hyller hun datteren på Instagram

- Lille engel.

Publisert
Sist oppdatert

Det er på bildedelingsappen Instagram at svenske prinsesse Madeleine (36) deler et ferskt bilde av yngstedatteren Adrienne mandag morgen.

Bildet, der den lille jenta sitter trygt i mammas fang, er tatt i anledning det unge kongemedlemmets fire måneders dag.

«For fire måneder siden ble denne lille engelen født. Vi er så takknemlige», skriver en smilende Madeleine, etterfulgt av en hjerte-emoji, til Instagram-innlegget.

4 month ago this little angel was born! We are so thankful for her 💗

Et innlegg delt av Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden)

- Veldig søt

Det var 9. mars at den svenske prinsessen og ektemannen Chris O'Neill (44) ønsket sitt tredje barn velkommen. Fra før har ekteparet datteren Leonore (4) og sønnen Nicolas (3).

Adriennes første møte med offentligheten skjedde allerede dagen etter fødselen, da pappa Chris delte det første bildet av den nyfødte babyen på det svenske kongehusets nettsider.

- Hun er veldig søt. Jeg kan ikke si mer enn det, vi har ikke sett øyenfargen ennå. Hun har mer hår enn Nicolas. Svart hår. Hun er søt, sa han til oppmøtt presse like etter fødselen, ifølge Aftonbladet.

Prinsesse Madeleine er en aktiv Instagram-bruker, og deler stadig glimt fra barnas hverdag på Instagram. Trebarnsmoren har delt flere bilder av sin yngste smårolling de siste månedene, deriblant fra en stall tre uker etter fødselen.

Et medlem manglet

I slutten av april benyttet hun også anledningen til å takke det svenske folk for alle lykkeønskninger.

- Tusen takk for all vennlighet som har blitt vist i forbindelse med fødselen av vår yngste datter Adrienne, skrev hun på Facebook den gang, sammen med et bilde av seg selv, ektemannen og babyen - samt ett i farger som tydelig viser frem barnets fjes.

Saken fortsetter under.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer Vis mer

Prinsesse Adrienne - eller Adrienne Josephine Alice, hertuginne av Blekinge - ble døpt i Stockholm forrige måned.

Da den svenske kongefamilien ankom Drottningholms slottskyrka, var det imidlertid et kongemedlem som glimret med sitt fravær:

- Mange TV-seere ble nok skuffet da kronprinsesse Victoria og prins Daniel kom uten prinsesse Estelle, hele Sveriges yndling. Men prinsesser er som vanlige barn. Av og til må man melde avbud, eller så kan det være sykdom, sa Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, like før dåpen startet.

Fødselskritikk

Ifølge den svenske avisen Expressen sto samtlige av prinsesse Adriennes søskenbarn på gjestelisten til dåpen. Imidlertid opplyste hoffet overfor avisen at prinsesse Estelle plutselig var blitt syk, og derfor måtte bli hjemme.

Madeleine skapte for øvrig storm like etter fødselen av sitt tredje barn, da enkelte mente hun hadde fått særbehandling på sykehuset i Stockholm.

Kritikken gikk på prinsessen skal ha rappet plassen fra andre fødende kvinner på sykehuset, og beskyldningene var såpass krasse at det svenske hoffet så seg nødt til å kommentere påstandene.

Saken fortsetter under.

- Den informasjonen jeg har, er at mange steder (sykehus, journ.anm.) var tilgjengelige rundt fødselen til prinsesse Madeleine og hun tok ingen andres plass. Prinsessen dro på sykehuset for å føde sitt barn, slik alle mødre har rett til å gjøre, sier det svenske hoffets informasjonssjef, Margareta Thorngren, ifølge Expressen.

Videre skriver avisen at prinsessen fikk en spesiell prioritering da hun ankom sykehuset, men ifølge sykehuset ble ingen fødende kvinner henvist til andre sykehus på grunn av henne.

LES OGSÅ: Skandaleprinsessen dukket opp i barnedåpen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer