Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Slik hyller han prinsessen etter gjenforeningen

Prinsesse Märtha Louise reiste til USA for å besøke kjæresten.

SAMMEN IGJEN: Durek Verrett hyller Märtha Louise etter at de endelig ble gjenforent nylig. Her sammen i Oslo i 2019. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SAMMEN IGJEN: Durek Verrett hyller Märtha Louise etter at de endelig ble gjenforent nylig. Her sammen i Oslo i 2019. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at savnet ble for stort for prinsesse Märtha Louise (49) og kjæresten Durek Verrett (46), og Se og Hør kunne da avsløre at prinsessen hadde krysset Atlanterhavet for å bli gjenforent med sin elskede.

Denne uken kan Se og Hør avsløre at prinsessen gikk glipp av barnas skolestart, og at kronprinsesse Mette-Marit (48) måtte være ekstra-mamma for Märthas døtre.

Det virker likevel som prinsessen har kost seg. Durek delte denne helgen et varmt innlegg om sin kjære, hvor han tydelig er glad for å endelig bli gjenforent med henne.

- Elsker deg

«Som dere kan se på ansiktet mitt, er jeg så glad for å være sammen med min amazonske gudinne igjen. Jeg vet hvordan det føles å bli velsignet av en engel, fordi det er akkurat det jeg føler akkurat nå når prinsesse Märtha Louise er sammen med meg», skriver han, og fortsetter:

«Jeg lever et ekte eventyr. Jeg elsker denne kvinnen».

Prinsessen har naturligvis svart på kjærestens svært varme ord til henne, og skriver at hun lever sitt eventyr sammen med Durek og sine tre døtre.

«Elsker deg også babe», skriver Märtha videre.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Prinsesse Märtha Louise har som kjent de tre døtrene Maud Angelica (18), Leah Isadora (16) og Emma Tallulah (12) med avdøde Ari Behn.

Flytteplaner

I mars i fjor var de tre jentene med moren til USA, og Märtha har tidligere uttalt at hun gjerne ser for seg et liv med familien på andre siden av «atlanteren».

- Akkurat nå er det corona og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sa Märtha til VG tidligere i år, samtidig som hun røpet at de kommer til å beholde hjemmet i Lommedalen.

I samme intervju ble prinsessen spurt om hva det vil gjøre med forholdet å ha så lange perioder med avstand fra hverandre.

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslører Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vår kongehusekspert svarer på om det i framtiden er mulig at Durek blir prins av Norge. Vis mer

- Det er ekstremt vondt, en følelse jeg deler med mange andre i samme situasjon. Men det verste er ikke å vite når vi ses neste gang, forklarte hun.

49-åringen har også fortalt at kjærestens hjem i USA har et magisk preg over seg.

- Å være hjemme hos Durek sammen med familien hans er litt som å gå inn i Harry Potters verden. Her brukes det tryllestaver og trylleformularer, fortalte prinsessen til Vanity Fair, og la til:

- Alle ler hysterisk, og det er så gøy for meg, fordi selv la jeg et lokk på disse tingene jeg tenkte som barn.

LES OGSÅ: Overrasket med nytt bilde av prinsessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer