- SISTE MANN UTI ER IKKE KOJNGELIG: Fyrst Albert ledet de frivillige ut i badevannet i Monaco søndag, i anledning en innsamling for tsunami-ofrene i Thailand. Foto: Stella Pictures
- SISTE MANN UTI ER IKKE KOJNGELIG: Fyrst Albert ledet de frivillige ut i badevannet i Monaco søndag, i anledning en innsamling for tsunami-ofrene i Thailand. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slik hyller fyrst Albert kong Vinter

Monacos statsoverhode nølte ikke med dra på seg badeshortsen for en god sak. Se bildene!

Publisert
Se flere bilder av den badende fyrsten nederst i saken!

SEHER.NO:
Monacos statsoverhode fyrst Albert (53) - som tidligere både har deltatt i vinter-OL og har vært på Svalbard - er kjent for å være glad i vintervær.

Men selv om lufttemperaturen var atskillig mer behagelig i miniputtstaten søndag, spørs det om ikke den nygifte monarken gren litt på nesen da han sammen med 1200 andre frivillig bestemte seg for å teste badevannet.

Bakgrunnen for stuntet var den årlige innsamlingen til veldedighetsorganisasjonen Thai After Tsunami Schooling Aid. Organisasjonen tilbyr hjelp til thailandsk ungdom som ble ofre for tsunami-katastrofen i 2004.

Fyrst Alberts kone Charlene Wittstock var ikke med på aksjonen, men kanskje hadde 33-åringen, som er tidligere OL-svømmer, gitt ektemannen noen gode tips før den kalde dukkerten...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kongelig partnerbytte på festen

Se flere bilder av den badende fyrsten nederst i her:Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer