Slik hyller fyrst Albert kong Vinter

Monacos statsoverhode nølte ikke med dra på seg badeshortsen for en god sak. Se bildene!

- SISTE MANN UTI ER IKKE KOJNGELIG: Fyrst Albert ledet de frivillige ut i badevannet i Monaco søndag, i anledning en innsamling for tsunami-ofrene i Thailand. Foto: Stella Pictures
- SISTE MANN UTI ER IKKE KOJNGELIG: Fyrst Albert ledet de frivillige ut i badevannet i Monaco søndag, i anledning en innsamling for tsunami-ofrene i Thailand. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av den badende fyrsten nederst i saken!

SEHER.NO:
Monacos statsoverhode fyrst Albert (53) - som tidligere både har deltatt i vinter-OL og har vært på Svalbard - er kjent for å være glad i vintervær.

Men selv om lufttemperaturen var atskillig mer behagelig i miniputtstaten søndag, spørs det om ikke den nygifte monarken gren litt på nesen da han sammen med 1200 andre frivillig bestemte seg for å teste badevannet.

Bakgrunnen for stuntet var den årlige innsamlingen til veldedighetsorganisasjonen Thai After Tsunami Schooling Aid. Organisasjonen tilbyr hjelp til thailandsk ungdom som ble ofre for tsunami-katastrofen i 2004.

Fyrst Alberts kone Charlene Wittstock var ikke med på aksjonen, men kanskje hadde 33-åringen, som er tidligere OL-svømmer, gitt ektemannen noen gode tips før den kalde dukkerten...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kongelig partnerbytte på festen

Se flere bilder av den badende fyrsten nederst i her:Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer