Prinsesse Ingrid Alexandra:

- Slik har vi aldri sett henne

Overrasket på Skaugum.

I FARTA: Prinsesse Ingrid Alexandra bak rattet i olabilen. Foto: Kronprinsparets fond
I FARTA: Prinsesse Ingrid Alexandra bak rattet i olabilen. Foto: Kronprinsparets fond Vis mer
Publisert

Vi er godt vant med å se kronprinsfamilien stivpyntet til galla, men på onsdag fikk vi se en annen side av de kongelige.

Da ble det arrangert olabilløp på Skaugum for å markere 40 år med læringstilbudet UngInvest AiB under Skaugum Grand Prix i regi av Kronprinsparets fond.

Søndag 3. september ble Emma Tallulah Behn konfirmert. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør/Shad Madian. Vis mer

Da overrasket trolig kronprins Haakon (50), Ingrid Alexandra (19) og prins Sverre Magnus med sitt konkurranseinstinkt.

- Gøy overraskelse

20 lag stilte til start, og prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus (17) deltok i hvert sitt heat, ifølge kongehusets nettsider. Kronprinsen var også delaktig i løpet og bidro med dytting av bilene da startskuddet gikk.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle, så det ut som at det var prinsesse Ingrid Alexandra som stjal showet på Skaugum.

- For en gøy overraskelse! Slik har vi aldri sett prinsessen før. Vi vet jo at hun er sporty og leken, og det understreker hun ved deltakelsen i olabilløpet.

GOD STEMNING: Prins Sverre Magnus, prinsesse Ingrid Alexandra og kronprins Haakon prater med deltakerne etter løpet. Foto: Kronprinsparets fond
GOD STEMNING: Prins Sverre Magnus, prinsesse Ingrid Alexandra og kronprins Haakon prater med deltakerne etter løpet. Foto: Kronprinsparets fond Vis mer

Deltakelsen var spesielt overraskende ettersom kronprinsbarna sjeldent deltar på kongehusets program.

HEIET PÅ SIDELINJEN: Når kronprinsbarna ikke kjørte olabilene, heiet de på de andre sjåførene. Foto: Kronprinsparets fond
HEIET PÅ SIDELINJEN: Når kronprinsbarna ikke kjørte olabilene, heiet de på de andre sjåførene. Foto: Kronprinsparets fond Vis mer
20 LAG: Hele 20 lag stilte til start. Foto: Kronprinsparets fond
20 LAG: Hele 20 lag stilte til start. Foto: Kronprinsparets fond Vis mer

- Kronprins Haakon skulle ifølge den kongelige kalenderen delta på dette arrangementet, men til stor glede hadde han altså også med seg barna sine. Det er ikke ofte, men desto gøyere når det skjer, sier Vagle.

Ingrid Alexandra uteksaminerte seg nylig fra Elvebakken videregående. Med seg hadde hun kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Håkon, prins Sverre-Magnus og Marius Borg Høiby - men også kjæresten. Video: Se og Hør Vis mer

Sykmeldt

Kronprinsesse Mette-Marit (50) var ikke til stede under olabilløpet, ettersom hun er sykmeldt.

Det ble kjent i en pressemelding forrige uke.

«Kronprinsesse Mette-Marit er sykmeldt fra 13. september etter råd fra hennes lege. Kronprinsessen er i første omgang sykmeldt i to uker, men denne perioden kan bli forlenget».

Prinsesse Ingrid Alexandra får mye oppmerksomhet i utlandet. Reporter: Caroline Vagle. Klipp: Nora Skavhaug. Video: NRK. Foto: NTB. Vis mer

Dermed kunne hun ikke gjennomføre sitt planlagte besøk til Stockholm for å markere kong Carl Gustafs 50 år på tronen, og deltar heller ikke på fylkestur til Vestland senere denne måneden.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer