VIL IKKE BARE KLIPPE BÅND: Prinsesse Madeleine hevder det ikke føltes rett for henne å bare klippe bånd på offisielle tilstelninger. Derfor reiste hun til New York for å jobbe for veldedighetsorganisasjonen Childhood Foundation. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE BARE KLIPPE BÅND: Prinsesse Madeleine hevder det ikke føltes rett for henne å bare klippe bånd på offisielle tilstelninger. Derfor reiste hun til New York for å jobbe for veldedighetsorganisasjonen Childhood Foundation. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik har du ikke sett Madeleine

Prinsessen stilte opp som forsidepike.

SEHER.NO: Svenskenes prinsesse Madeleine (27) har holdt en lav medieprofil etter at hun flyttet til New York sammen med sin forlovede Jonas Bergström for blant annet å jobbe for veldedighets- organisasjonen Childhood Foundation.

Men nå viser den populære prinsessen nye sider av seg selv, som forsidepike i den svenske utgaven av motebladet ELLE.

Prinsessen skal selv ha bedt om et intervju med bladet, for å vise frem hva hun gjør mens hun venter på neste års bryllup.

- Jeg vil hjelpe til og føler jeg har funnet en bra måte å gjøre nytte for meg på gjennom Childhood. På et tidspunkt sa jeg til meg selv "Jeg er prinsesse, hva skal jeg gjøre?" Å bare klippe bånd føles ikke riktig for meg.  Jeg vil gjøre en større innsats, sier hun til ELLE ifølge avisen Expressen.

Madeleine hevder hun nyter sitt anonyme liv i New York, hvor hun som regel jobber fra ni til seks på et kontor.

Hun avslører at hun foreløpig ikke har hatt tid til å tenke så mye på sitt eget bryllup, men konsentrerer seg om storesøster kronprinsesse Victoria som skal gifte seg med sin Daniel Westling først.

- Akkurat nå er det fokus på Daniel og Victorias bryllup og det ser jeg fram til, men selvfølgelig tenker jeg på klær, dato, kirke og sånn, sier hun til Elle.

Madeleine beskriver også forloveden Jonas Bergström som sin "drømmeprins" i intervjuet med bladet.

- Han er kanskje ikke en ekte prins, men han er min drømmeprins, svarer hun på et spørsmål fra et russisk barnehjemsbarn under et besøk i Moskva.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Det er kjempehyggelig