MORO PÅ JOBB: Prins William, hertuginne Kate og prins Harry stilte velvillig opp for veldedighetskampanjen Let's get our #HeadsTogether nylig - men hadde litt vanskeligheter med å beholde fatningen under videoinnspillingen. Se det morsomme klippet under! Foto: Skjermdump // Let's get our #HeadsTogether
MORO PÅ JOBB: Prins William, hertuginne Kate og prins Harry stilte velvillig opp for veldedighetskampanjen Let's get our #HeadsTogether nylig - men hadde litt vanskeligheter med å beholde fatningen under videoinnspillingen. Se det morsomme klippet under! Foto: Skjermdump // Let's get our #HeadsTogetherVis mer

- Slik har du aldri sett dem før!

William, Kate og Harry fikk latterkrampe under videoinnspilling.

SEOGHØR.NO: En av de viktigste jobbene de kongelige medlemmene har i alle kongehus verden over, er å rette fokus mot veldedighetsarbeid. Men det er ikke alltid forberedelsene i forkant går helt som planlagt. 

Dét fikk den britiske kongetrioen prins William (33), hertuginne (34) og prins Harry (31) nylig erfare da de skulle spille inn en videosnutt for kampanjen «Let's get our #HeadsTogether».

I videoen, hvor de snakker om viktigheten med å få en slutt på stigmatiseringen rundt mental helse, skal ekteparet og Williams bror til slutt posere side om side - men til tross for at de tre har posert på utallige fotografier, er det ikke alltid like lett å beholde fatningen og å se alvorlig ut på kommando.

Se det morsomme videoklippet under!:

Mot slutten av den to minutter lange videosnutten ser vi at de tre, i regi av prins William, prøver å være alvorlige - men at det hele ender med at de bryter ut i latterkrampe. «Slik har du aldri sett dem før», skriver HelloMagazine.

- Ok, nå må vi være seriøse! sier tobarnsfaren til kona og broren, mens han prøver å holde en alvorlig mine - uten at han helt klarer å lykkes med det.

Det er ikke første gang denne uken at William og Kate og resten av det britiske dronninghuset sjarmerer.

Tidligere i uken ble det nemlig lagt ut flere fotografier fra presidentbesøket på Kensington Palace, og bildene av ekteparets sønn prins George (2) som hilser på president Obama (54) iført badekåpe og tøfler smelter hjerter verden over.

NÆRMØTE: Et bilde sier mer enn tusen ord. Her snakker den fremtidige kongen av England med den amerikanske presidenten. Legg merke til at navnet George er sydd på den søte badekåpen. Foto: NTB Scanpix
NÆRMØTE: Et bilde sier mer enn tusen ord. Her snakker den fremtidige kongen av England med den amerikanske presidenten. Legg merke til at navnet George er sydd på den søte badekåpen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Nå er dronning Elizabeth 90 år!