Märtha Louise med ny kjæreste:

Slik gratulerer de Märtha og kjæresten

Gwyneth Paltrow blant dem som hyller forholdet til prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett.

LYKKEØNSKNINGER: Mia Gundersen, Gwyneth Paltrow og Harald Rønneberg er blant dem som har gratulert prinsesse Märtha Louise (47) og Durek Verrett (44). Foto: NTB Scanpix
LYKKEØNSKNINGER: Mia Gundersen, Gwyneth Paltrow og Harald Rønneberg er blant dem som har gratulert prinsesse Märtha Louise (47) og Durek Verrett (44). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld kunne prinsesse Märtha Louise (47) avsløre at hun har funnet kjærligheten igjen, nesten tre år etter at hun og Ari Behn (46) gikk hver til sitt.

Hennes utvalgte er den amerikanske sjamanen Durek Verrett (44), og forholdet bekreftet begge på Instagram.

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

Nyheten har siden fått bred omtale i mediene, og i løpet av kvelden og natten har en rekke kjendiser tatt til sosiale medier for å gratulere det nye paret.

- Kjør på!

Blant dem som kommenterer prinsesse Märtha Louises Instagram-innlegg er Lilli Bendriss, Mia Gundersen og Harald Rønneberg.

- Go girl go, skriver førstnevnte, etterfulgt av tre røde hjerter.

- Jeg er så glad på deres vegne, skriver Gundersen og legger ved to røde roser.

- Kjør på, Märtha, skriver Rønneberg, etterfulgt av et stort smil og et rosa hjerte.

Foruten et stort antall kommentarer og gratulasjoner har innlegget, i skrivende stund, fått nærmere 20 000 liker-klikk. Blant dem som har likt bildet er Vendela Kirsebom, Pia Tjelta, Lilli Bendriss, Mia Gundersen, Thomas Gullestad, Cecilia Brækhus, Tone Damli og Marianne Aulie - for å nevne noen.

DATING: Det blir mye latter i Senkveld-studioet når Märtha Louise og Lilli Bendriss får spørsmål om dating og Tinder. Vis mer

Internasjonale stjerner

Også Durek Verrett bekreftet forholdet på sin Instagram-profil. Ifølge nettstedet L'Offisiel er han blant annet Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (46) sin spirituelle guide. Det kommer derfor ikke som den store overraskelsen at også hun har gitt sin gratulasjon til paret.

- Fantastisk, skriver Paltrow, og legger ved hele seks røde hjerter.

Også andre internasjonale stjerner har kommentert det nye forholdet.

- Dette er vakkert!!! Så glad på deres vegne, skriver blant andre artist LeAnn Rimes.

Møttes i fjor

Det var i mars at paret viste seg sammen offentlig for første gang, da de to gjestet «Skavlan» på TV 2. Duoen opplyste at de da var samarbeidspartnere, og at de hadde møttes gjennom en felles bekjent i oktober i fjor.

Helt siden de møttes i fjor, har prinsessen og Durek møttes jevnlig - noe man kan se på Instagram-kontoene deres. Blant annet la prinsessen ut et bilde av de to da Durek fylte år i november, der hun skrev følgende til en bildeserie av de to:

- Gratulerer med dagen, vidunderlige bror. Alltid vidunderlig å møtes, lære og le. Ha en fantastisk dag.

LES OGSÅ: Kritiserer Skavlan-intervju

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer