Candace Cameron Bure:

Slik gikk det med «Full House»-D.J.

Dette har Candace Cameron Bure gjort etter 1995.

BARNESTJERNE: Det er slik som dette mange husker Candace Cameron Bure. Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB
BARNESTJERNE: Det er slik som dette mange husker Candace Cameron Bure. Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

På 80- og 90-tallet herjet den amerikanske situasjonskomedien «Full House», eller «Under samme tak» som den heter på norsk, på skjermen.

Serien omhandlet livet til alenefaren Danny Tanner og hans døtre D.J., Stephanie og Michelle, samt svogeren Jesse og bestevennen Joey.

Den moderne familien bodde i et ikonisk hjem i San Francisco som ble kjent for de flotte karnappvinduene og den røde hoveddøren. Huset har i senere tid blitt en ettertraktet turistattraksjon i den amerikanske storbyen.

MØTES IGJEN: I denne reklamefilmen får du et gjensyn med Bob Saget, John Stamos og Dave Coulier fra serien Under samme tak. Video: Oikos Yogurt Vis mer

Trakk seg tilbake

Best kjent fra serien er trolig Mary-Kate og Ashley Olsen (35), som delte på rollen som yngstedatteren Michelle. De har hatt en svært lysende karriere siden, men har trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset.

GJENGEN: Jodie Sweetin, David Coulier, Candace Cameron, Bob Saget, Ashley Olsen og John Stamos i 1989. Foto: Lorimar / Warner Bros / Kobal / REX / NTB
GJENGEN: Jodie Sweetin, David Coulier, Candace Cameron, Bob Saget, Ashley Olsen og John Stamos i 1989. Foto: Lorimar / Warner Bros / Kobal / REX / NTB Vis mer

Jodie Sweetin (39), som spilte Stephanie, har imidlertid stått for en rekke overskrifter i tabloidpressen - spesielt med hendelser fra privatlivet.

Men hva skjedde egentlig med eldstedatteren D.J. etter serien?

Trebarnsmor

Hun ble spilt av den amerikanske skuespilleren Candace Cameron Bure, som privat er gift med den russisk-amerikanske ishockeystjernen Valerij Bure (47).

Paret giftet seg i 1996, da skuespilleren bare var 20 år. To år senere ble de foreldre for første gang da datteren Natasha (23) kom til verden, og i ettertid har de også fått sønnene Lev (20) og Maks (19).

Hun har heller ikke ligget på latsiden karrieremessig etter at «Full House» var ferdig på skjermen. Selv om hun ikke er blant Hollywoods mest fremtredende stjerner, lever hun fremdeles i dag av skuespilleryrket.

Ny serie

I 2015 ble det kjent at den populære serien, hvor Cameron Bure fikk sitt store gjennombrudd, skulle få en spin-off-serie på Netflix.

Serien fikk navnet «Fuller House» som originaltittel, og dreiet seg rundt livet til Cameron Bures rollefigur, D.J. Tanner. Hun jobbet som veterinær, var nylig blitt enke og ventet sitt tredje barn.

NY SERIE: Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure and Andrea Barber var med i spin-off-serien. Her i 2016. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB
NY SERIE: Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure and Andrea Barber var med i spin-off-serien. Her i 2016. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB Vis mer

Også lillesøsteren Stephanie har vært en av hovedkarakterene i oppfølgeren, men verken Mary-Kate eller Ashley Olsen har hatt noe med den å gjøre.

Etter fem sesonger ble serien lagt på hyllen i fjor.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Slo tilbake

45-åringen har imidlertid ikke bare gjort TV, men har også kapret hovedrollen i en rekke filmer - spesielt for nettverket Hallmark.

Selv om hun ikke er like mye en overskriftsmaskin som andre kollegaer fra «Full House», har det ikke vært helt stille rundt skuespilleren.

JULEFILM: Candace har blant annet spilt i julefilmen «Christmas Under Wraps». Her sammen med motspiller David O'Donnell. Foto: Fred Hayes/Hallmark/Hybrid/Kobal/REX /NTB
JULEFILM: Candace har blant annet spilt i julefilmen «Christmas Under Wraps». Her sammen med motspiller David O'Donnell. Foto: Fred Hayes/Hallmark/Hybrid/Kobal/REX /NTB Vis mer

Da hun i januar delte et jul- og nyttårsbilde av familien sin, var det nemlig flere som hamret på tastaturet og lirte fra seg kritikk.

Enkelte undret seg over hvorfor datteren ikke smilte, hevdet at den ene sønnen så ruspåvirket ut, mens noen rett og slett syntes bildet var rart fordi familien ikke stilte i «tradisjonelle» julepysjamaser.

Dette fikk 45-åringen til å se rødt, og i et innlegg på Facebook tok hun et oppgjør med nettrollene.

Dette var imidlertid ikke den eneste gangen hun har måttet forsvare seg mot følgerne sine.

- Kristne reagerte

I anledning sin egen og ektemannens feiring av 24 år som mann og kone, delte hun sommeren 2020 et bilde der ektemannen hadde en hånd på brystet hennes over t-skjorten mens de poserte på en bro.

Detaljen i bildet skapte mildt sagt furore i kommentarfeltet.

Men skuespilleren, som selv er personlig kristen og åpen om egen tro, hadde ingenting til overs for de hatfulle kommentarene.

«Til alle de kristne der ute som stiller spørsmålstegn ved at ektemannen min har hånden sin på brystet mitt; han har vært mannen min i 24 år. Å si at dette er uanstendig, får meg til å brase ut i latter - fordi han er ektemannen min! Han kan kan få ta på meg hvor han vil, og det håper jeg også at han gjør. Det er det et sunt og godt ekteskap og forhold handler om», mente hun.

DEN GANG DA: Candace slik mange husker henne som D.J. Tanner. Her i 1992. Foto: Talesnick / Mediapunch / REX / NTB
DEN GANG DA: Candace slik mange husker henne som D.J. Tanner. Her i 1992. Foto: Talesnick / Mediapunch / REX / NTB Vis mer
SØSTRENE SISTERS: Stephanie, Michelle og D.J. Tanner. Foto: Lorimar / Warner Bros / Kobal / REX / NTB
SØSTRENE SISTERS: Stephanie, Michelle og D.J. Tanner. Foto: Lorimar / Warner Bros / Kobal / REX / NTB Vis mer

LES OGSÅ: Dette skal danskeprinsen gjøre nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer