Slik går en tronarving på fest

Ingen tvil om hvem som vakte mest oppsikt under gallamiddagen.

SEBRASKO: Andrea Casiraghi vakte oppsikt med sine sebrasko på gallafesten i Monaco torsdag. Foto: Stella Pictures
SEBRASKO: Andrea Casiraghi vakte oppsikt med sine sebrasko på gallafesten i Monaco torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vanligvis er det prinsesse Caroline, hennes datter Charlotte eller andre kvinnelige medlemmer av Monacos fyrstefamilie som tiltrekker seg fotografenes oppmerksomhet under gallamiddager.

Men da flere av de kongelige møttes til en stivpyntet veldedighetsfest på eksklusive hotel de Paris i Monaco torsdag, var det Carolines eldste sønn som stjal showet.

I et tilsynelatende forsøk på å leve opp til uttrykket om at «på skotøyet skal storfolk kjennes» viste Andra seg fram i sebra-mønstrete sko, som nok også fikk flere av de prominente gjestene til å sperre opp øynene.

Så lenge Andreas onkel fyrst Albert ikke har fått noen barn som kan arve tronen, er det prinsesse Caroline og deretter Andrea som er de neste i arverekkefølgen.

Kanskje blir de spesielle skoene en hit også blant andre kongelige, inkludert vår egen tronarving kronprins Haakon Magnus?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg truet av Ari

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer