Kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine:

Slik flyr de kongelige

Den svenske kronprinsessen reiser ikke uten stylisten.

REISEGLADE: Den svenske kongefamilien nyter godt av stylister, røde løpere og limosiner under reiser. Foto: Christine Olsson/AFP/NTB
REISEGLADE: Den svenske kongefamilien nyter godt av stylister, røde løpere og limosiner under reiser. Foto: Christine Olsson/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Som kongelig flyr man jorden rundt på ulike oppdrag, og det er ingen hemmelighet at de med blått blod reiser bekvemt.

Svenske prinsesse Madeleine (40) er bosatt i USA med ektemannen Chris O'Neill (48) og barna prinsesse Leonore (8), prinsesse Adrienne (4), og prins Nicolas (7), noe som betyr en ekstra lang flytur til hjemlandet Sverige.

Nå avslører Svensk Dam kronprinsesesse Victoria (45) og prinsesse Madeleines luksuriøse flyrutiner.

Limousin og mineralvann

På flytur har svenskenes kronprinsesse med seg et team bestående av hoffsjefen Karolin A. Johansson, stylisten Tina Törnqvist og en adjutant i tjeneste. Ifølge Svensk Dam hender det også at en frisør blir med på lasset.

Til tross for å være den kommende dronningen av Sverige, er kronprinsessen tilsynelatende ikke et luksusdyr. Nettstedet opplyser nemlig om at Victoria har helt alminnelige reisebager, som til og med skal være slitte.

Det står alltid en bil klar for å ta i mot bagene når flyet lander, og hoffpersonalet holder i tillegg alltid et øye på bagene slik at de ikke havner i gale hender.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.