Slik fikk hun superkroppen

Avslører kronprinsessens hemmelige helsekur.

HEMMELIG BESØK: Det kommer nå fram at kronprinsessen har vært halvannen uke på en helseklinikk i Østerrike. Der skal hun ha lagt grunnlaget for sin veltrente kropp. Foto: Scanpix
HEMMELIG BESØK: Det kommer nå fram at kronprinsessen har vært halvannen uke på en helseklinikk i Østerrike. Der skal hun ha lagt grunnlaget for sin veltrente kropp. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag gikk treningseksperter ut og hyllet kronprinsesse Mette-Marits (38) «nye» kropp. Ekspertene mente hun måtte ha trent styrke i løpet av den siste tiden.

Nå kommer det fram at kronprinsessen trener hele kroppen med kinesis. I tillegg la hun grunnlaget gjennom et hemmelig besøk til en helseklinikk i Østerrike, et opphold Se og Hør først omtalte for syv uker siden.

- Mette-Marit sa at hun skulle på et spa tidligere i høst. Til et sted med trenings og spa. Men jeg kjenner ikke til hvor, forteller Vogue-redaktør Franca Sozzani til VG.

Stedet er ifølge avisen F. X. Mayr Health Center. Der skal Mette-Marit ha lagt grunnlaget til sin veltrente kropp.

- Dette var et veldig privat besøk, forteller sikkerhetsdirektør Albert Slamanig.

Aviser fra Østerrike skriver at kronprinsessen var tilstede i byen Wörthersee i en og en halv uke i september.

«Der gikk hun gjennom en vital sjekk etter F. X. Mayr-konseptet. I Dette inngår massasje for å balansere energi, balanseøvelser og kosmetiske behandlinger uten giftige stoffer. Men det er definitivt ikke et tradisjonelt melk-brød-kosthold», skrev Oe24 ifølge Se og Hør.

- Jeg så henne hver dag, og hadde mye å gjøre med henne. Hun var veldig vennlig, fortalte en ansatt ved klinikken til bladet.

F. X. Mayr-kuren har mange tilhengere verden over. Oprah Winfrey, Hertuginne Sarah Ferguson og Silvio Berlusconi har alle mottatt behandling i Wörthersee.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun må ha trent styrke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer