Den svenske og danske kongefamilien:

Slik ferierer våre kongelige naboer

Den svenske og danske kongefamilien har planer for sommeren.

SOMMERHILSEN: Hele den svenske kongefamilien samlet seg for å ta et sommerbilde sammen på Öland. Dette er fra i fjor sommer. Foto: Jonas Ekströmer/Kungl. Hovstaterna
SOMMERHILSEN: Hele den svenske kongefamilien samlet seg for å ta et sommerbilde sammen på Öland. Dette er fra i fjor sommer. Foto: Jonas Ekströmer/Kungl. Hovstaterna Vis mer
Publisert

Tradisjon tro skal trolig den norske kongefamilien nyte sommeren på hytta på Mågerø, og kronprinsparet tar angivelig en tur innom sørlandshytta på Dvergsøya.

Den norske kongefamilien er heller ikke ukjent for å ta seg en tur med Kongeskipet «Norge» i løpet av sommermånedene, slik som i fjor.

Men også våre kongelige naboer i Sverige og Danmark har ferieplanene klare.

Öland og Frankrike

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, samles den svenske kongefamilien alltid på Öland, hvor kongeparet har sitt sommerslott Solliden.

Der feires blant annet kronprinsesse Victorias (44) bursdag, 14. juli.

- Her feires Victoriadagen, og her har de masse tid sammen gjennom sommeren. Kronprinsesseparet har også bygd seg hus her, forteller Vagle.

En som imidlertid ikke vil være blant gjestene under Victoriadagen, er Chris O'Neill (48), som må oppholde seg i USA på grunn av jobb.

- Chris prøver å være med på dette så mye han kan, men nå kan han dessverre ikke være det fordi han skal være i USA for å jobbe et par dager, dessverre, bekreftet nylig slottets informasjonssjef Margareta Thorgren overfor Svensk Damtidning.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer