Durek Verrett:

Slik feires han

Prinsesse Märtha Louises kjæreste fyller 46 år i dag.

HIPP HURRA: Durek Verrett fyller år og feirer dagen med kjæresten Märtha Louise og barna hennes. Foto: Daryl Henderson / NTB
HIPP HURRA: Durek Verrett fyller år og feirer dagen med kjæresten Märtha Louise og barna hennes. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av september kunne Se og Hør avsløre at prinsesse Märtha Louise (49) hadde blitt overrasket av kjæresten Durek Verrett. Sistnevnte kom på besøk til Norge i anledning prinsessens bursdag.

Paret hadde den gang vært fra hverandre i et halvt år på grunn av coronapandemien, men ble endelig gjenforent hjemme hos Märtha Louise og barna i Lommedalen i Bærum.

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslører Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vis mer

Som nevnt kom Durek kom på besøk i anledning prinsessens bursdag, men tirsdag er det han som skal feires i anledning hans 46-årsdag. Overfor Dagbladet avslører han hvordan dagen skal feires.

- Barna vekket meg opp denne morgenen med frokost i senga og gaver før de dro på skolen. Det var veldig vakkert, Märtha var der også, sier han til avisen, og fortsetter:

- Jeg får massasje som jeg gleder meg til, så skal jeg tilbringe resten av dagen med jenta mi, fortsetter han.

Tirsdag ettermiddag delte prinsessen også denne rørende bursdagshyllesten til sin kjære:

I stallen

I fjor ble dagen feiret med felles venner i London, da prinsessen overrasket ham med show inspirert av «Mamma Mia». I år må også Durek, som alle andre, tone ned bursdagsfeiringen.

På Instagrams historiefunksjon, har Märtha allerede gratulert den ferske 46-åringen:

«Gratulerer med dagen, vakre bursdagsgutt. Vi elsker deg», skriver hun.

Hun har også lagt ut en videosnutt av ham fra stallen.

Siden slutten av september de to fått masse etterlengtet kjærestetid, og de har delt flere øyeblikk sammen den siste måneden. Blant annet hadde de kledd seg ut i samme kostyme på Halloween, og viste frem sin lekne side på Instagram.

Avslørte forlovelsesplaner

Paret har siden de annonserte forholdet i mai i fjor hatt et avstandsforhold, men nå bor de altså sammen utenfor hovedstaden. Hvor lenge den selverklærte sjamanen blir her er ukjent, men det ble forrige uke klart at de to er klare for å ta forholdet et steg videre.

I et Vanity Fair avslørte nemlig 46-åringen at han hadde bedt kongeparet om å få lov til å fri til Märtha Louise. Han hadde planer om å gå ned på kne under parets ferie i Hawaii, men grunnet Ari Behns brå bortgang første juledag ble dette skjøvet til side.

Märtha Louise og kjæresten har også snakket om hvordan det har vært å gå inn i et forhold når hun har tre barn. Durek har tidligere fortalt at han ville forplikte seg til Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah Behn (12) for å få forholdet til å fungere.

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslører Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vår kongehusekspert svarer på om det i framtiden er mulig at Durek blir prins av Norge. Vis mer

At Durek har blitt glad i kjærestens barn har vært tydelig, og flere ganger har han skrytt av dem i sosiale medier.

LES OGSÅ: Tar grep etter slottsskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer