Durek Verrett:

Slik feires han

Prinsesse Märtha Louises kjæreste fyller 46 år i dag.

HIPP HURRA: Durek Verrett fyller år og feirer dagen med kjæresten Märtha Louise og barna hennes. Foto: Daryl Henderson / NTB
HIPP HURRA: Durek Verrett fyller år og feirer dagen med kjæresten Märtha Louise og barna hennes. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av september kunne Se og Hør avsløre at prinsesse Märtha Louise (49) hadde blitt overrasket av kjæresten Durek Verrett. Sistnevnte kom på besøk til Norge i anledning prinsessens bursdag.

Paret hadde den gang vært fra hverandre i et halvt år på grunn av coronapandemien, men ble endelig gjenforent hjemme hos Märtha Louise og barna i Lommedalen i Bærum.

Som nevnt kom Durek kom på besøk i anledning prinsessens bursdag, men tirsdag er det han som skal feires i anledning hans 46-årsdag. Overfor Dagbladet avslører han hvordan dagen skal feires.

- Barna vekket meg opp denne morgenen med frokost i senga og gaver før de dro på skolen. Det var veldig vakkert, Märtha var der også, sier han til avisen, og fortsetter:

- Jeg får massasje som jeg gleder meg til, så skal jeg tilbringe resten av dagen med jenta mi, fortsetter han.

Tirsdag ettermiddag delte prinsessen også denne rørende bursdagshyllesten til sin kjære:

I stallen

I fjor ble dagen feiret med felles venner i London, da prinsessen overrasket ham med show inspirert av «Mamma Mia». I år må også Durek, som alle andre, tone ned bursdagsfeiringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer