Slik feirer Sonja kvinnedagen

Dronningen skal holde tale i Folketeatret.

I VINDEN: Dronning Sonja skal holde tale på kvinnedagen. Trolig kommer hun også inn på sin personlige kamp for å bli akseptert på Slottet.
I VINDEN: Dronning Sonja skal holde tale på kvinnedagen. Trolig kommer hun også inn på sin personlige kamp for å bli akseptert på Slottet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dronning Sonja har banet vei for kvinner i kongehuset, og i flere intervjuer gitt uttrykk for at hun gikk gjennom en tøff prosess før hun ble akseptert som kronprinsesse etter at hun giftet seg med kong Harald.

Det tok også mange år før Sonja fikk sitt eget kontor på Slottet av kong Olav. Dette fortalte hun også åpenhjertig i Ingar Sletten Kolloens bok Dronningen, som kom ut i fjor.

På kvinnedagen 8. mars skal dronning Sonja holde tale i Folketeatret i Oslo på et arrangement i regi av Integrerings- og Mangfoldsdirektoratet.

I tillegg til Sonjas tale skal også kulturminister Hadia Tajik holde en appell.

Arrangementet er åpent for alle, og vil du høre Sonja snakke på kvinnedagen er det bare å møte opp i god tid før arrangementets start i Folketeatret, fredag 8. mars klokka 11. Det vil bli enkel servering, lover arrangøren.LES OGSÅ: Prins Henrik skal slanke seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer