REISTE I HEMMELIGHET: Prins William og Kate Middleton forlot Storbritannia i hemmelighet, for å nyte sin bryllupsreise i fred og ro. Foto: Reuters
REISTE I HEMMELIGHET: Prins William og Kate Middleton forlot Storbritannia i hemmelighet, for å nyte sin bryllupsreise i fred og ro. Foto: Reuters Vis mer

Slik er William og Kates bryllupsreise

- Det er den beste plassen i hele verden. Det er veldig romantisk.

Publisert
SEHER.NO: Nygifte prins William (28) og Kate Middleton (29) befinner seg angivelig på Seychellene, hvor de nyter hvetebrøddagene som mann og kone.

Ifølge Us Weekly er paret nå på øyen Descrodes, men forflytter seg snart til North Island.

Farhad Vladi, som leide ut North Island til de nygifte, sier til Us Weekly at William og Kate slett ikke er de første superstjenene som finne veien til øyparadiset. Nåde Paul McCartney, Brad Pitt og Angelina Jolie har feriert der tidligere.

- Det folk liker med North Island er at der har man totalt privatliv, sier Vladi.

I tillegg skal det være fantastisk service på den romantiske øya.

Den britiske kongefamilien har ikke bekreftet at William og Kate befinner seg på Seychellene, og har bedt om at pressen ikke prøver å finne turtelduene.

- De har bedt om at privatlivet blir respektert under bryllupsreisen, sier en offisiell talsmann til People.

Us Weekly står imidlertid på sitt, og hevder prins William og hertuginne Kate kan boltre seg i luksus.

- Det er den beste plassen i hele verden. Det er veldig romantisk. De som jobber der tapper i badekaret... Og de setter champagnen på is. Alle drinkene er inkludert i prisen, sier en tidligere gjest til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Følte meg verdiløs da jeg ikke ble invitert i bryllupet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer