Slik er Harrys Chelsy

Harrys kjæreste Chelsy kan kvele en slange, men rødmer når hun får ros...

SØTT PAR: Chelsy omtales som tøff, men sjenert. Harry er hennes første store kjærlighet. Foto: All Over Press
SØTT PAR: Chelsy omtales som tøff, men sjenert. Harry er hennes første store kjærlighet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Slik er Chelsy!

SEHER.NO: Prins Harrys kjæreste, Chelsy Davy ble rangert på annenplass i verden da magasinet Tatler kåret verdens mest innflytelsesrike blondiner.

Men hvem er hun egentlig? Storavisa Mail on Sunday har tittet henne i kortene.

"Det er mer ved Chelsy enn det man først ser. Ja, hun liker å drikke - vodka med Red Bull eller lime. Ja, hun røyker, helst Marlboro light. Men hun er en intelligent jente, som studerer grundig. Det er ventet at hun vil få svært gode karakterer når hun går ut av Cape Town University i Sør-Afrika. Hun leser filosofi, politikk og økonomi, og omtales som en skarp og arbeidssom student."

Chelsy er født og oppvokst i sin styrtrike familie i Zimbabwe. Livet for den hvite overklassen i de gamle koloniene har vært eventyrlig. Hun er vant til å ha en tjener på hver finger. Hun er vant til å kommandere folk, og har mange hull i oppdragelsen. Blant annet her hun neppe kokt et egg i sitt liv...

Hun er glad i utendørslivet, med jakt og fiske, noe som passer svært godt inn i hennes kommende svigerfamilie.

En av Chelsys venner forklarer det slik:

- Hun har ikke lagd en kopp te i hele sitt liv. Men hun kan ri en hest uten sal, kjøre speedbåt og drikke gutta under bordet! Hun er den del av jetset-miljøet her, og de lever et liv som er ganske likt de adelige i Storbritannia. Hun er sporty, sterk og nydelig. Når man er oppvokst som "prinsessen i Bushen" får man en voldsom appetitt på livet!

De hvite overklassejentene i Afrika omtales som tøffinger. De tåler å sove under åpen himmel, uten å ha med sminkepung og truseskift. De er ikke redd for edderkopper og kan kvele en giftig slange - når de møter en...

- Chelsy har også blitt "trenet"  med samme utdannelse, manerer og livssyn som det britiske adelsskapet, forteller skolevenninnen.

- Hun er veldig godt organisert, og passer skolearbeidet også når hun flyr til søte møter med prins Harry. Hun jobber hardt med skolen, og klarer seg fint til tross for at livet hennes er blitt veldig hektisk, forteller hun i avisa.

Chelsys far er styrtrik og med tette bånd til Zimbabwes svært omstridte diktator Robert Mugave. Hans regime omtales som et despoti, og Chelsys far er en støttespiller!

En eldre bekjent har følgende dom over Chelsy:

- Hun kan se ganske tøff og frekk ut, men jeg ble overrasket over hvor sjenert hun er. Hun virker følsom og rødmer lett. På mange måter minner hun om den unge prinsesse Diana. Det kan man ikke se på bilder, men i oppførselen er de veldig like.

En annen viktig faktor er at hun er ganske uerfaren med menn...

- Hun snakker aldri om sexlivet sitt - hun er veldig privat. Men vi har alle følelsen av at hun er en uerfaren pike. Harry er hennes første og eneste mann. Det er søtt å se hvor oppspilt hun er dagene før Harry skal komme på besøk , sier en skolevenninne.

- Folk blir alltid overrasket når de møter henne. De ser for seg "Paris Hilton", men Chelsy er bare søt, jordnær og snill med alle. Hennes image i England er veldig feil, sier en annen av hennes venninner til Mail On Sunday.

Nå planlegger Chelsy å fullføre utdannelsene sine med hovedfag ved Bristol-universitetet i England. Da kommer hun nærmere prins Harry, og de to har håndfaste planer om at det skal bli "de to".

På Buckingham Palace legger de allerede planer. En høytstående kilde ved hoffet sier til avisa:

- Slottet har allerede lagt planer om hvordan de skal få Chelsy til å fremstå mer kongelig. Hun og Harry er tydeligvis forelsket, og i gang med et fohold som skal vare lenge.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer