Prins William og hertuginne Kate:

Slik er familien helt privat

Røper detaljer rundt hertugparets familieliv.

FAMILIELIVET: Hertugparet elsker å tilbringe tid med barna sine, og kan visstnok godt tenke seg enda et tilskudd i familien. Foto: Matt Porteous / Kensington Palace, NTB scanpix
FAMILIELIVET: Hertugparet elsker å tilbringe tid med barna sine, og kan visstnok godt tenke seg enda et tilskudd i familien. Foto: Matt Porteous / Kensington Palace, NTB scanpix Vis mer
Publisert

Siden prins William (37) og hertuginne Kate (37) giftet seg i Westminster Abbey i London for drøyt åtte år siden, har de skaffet seg en solid familie med tre barn - prins George (6), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1).

Til tross for at hertugparet har holdt detaljene rundt familielivet tett til brystet, deler de innimellom bilder fra barnas små og store øyeblikk. I april fikk vi blant annet se eksklusive bilder av familiens nyeste tilskudd, da prins Louis fylte sitt første år, og i sommer fikk vi også se bilder av at han hadde lært seg å gå.

Nå har vi derimot fått flere detaljer fra hertugparets familieliv, ettersom en «kongelig innsidekilde» kan røpe til Us Weekly hvordan den kongelige familien er helt privat.

Forberedte halloween

Prins William og hertuginne Kate har nylig kommet hjem fra sin kongelige reise der de gikk i prinsesse Dianas fotspor i Pakistan. Ifølge en kilde hater hertugparet å reise fra barna sine, da de trives godt med å ha dem til stede.

- William og Kate hadde det kjempegøy på den kongelige turneen. Det eneste negative var at de savnet barna. Men på den positive siden kom de tilbake til London akkurat i tide til høstferien og planlegger å tilbringe kvalitetstid med alle tre barna, fortalte en annen kilde til Us Weekly i oktober.

Nå som de er tilbake i London har de hatt god tid til å nettopp tilbringe tid med barna. Kate ble blant annet observert i en butikk da hun var ute sammen med de to eldste for å kjøpe halloweenkostymer, ifølge Mirror.

Ifølge en kilde som snakket med nettstedet var kundene i butikken sjokkert over å se Kate der sammen med barna.

- Det var så fint å se henne gjøre normale ting som du og jeg gjør, fortalte kilden til Mirror.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Leker og lager ting sammen

Til tross for at hertugparet er blant Storbritannias mest offentlige og populære familier, har de visstnok et normalt familieliv. Foreldrene tar seg nemlig god tid til å leke.

- De elsker å leke sammen og være kreative. Maling, baking og å bygge ting er noe av det de liker best, og nå som Louis er blitt eldre er også han mer involvert, forteller innsidekilden til Us Weekly.

FØRSTE SKOLEDAG: Prins George og prinsesse Charlotte på første skoledag i september. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE SKOLEDAG: Prins George og prinsesse Charlotte på første skoledag i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vedkommende kan også fortelle Us Weekly at alle barna er nokså forskjellige, og at også de, som andre barn, har sine uenigheter - blant annet om leker og hva de skal se på tv.

- Charlotte er veldig selvsikker og elsker oppmerksomhet, mens George er mer reservert av seg, selv om han også begynner å komme ut av skallet. Han passer alltid på småsøsknene sine, og viser allerede tegn på å være en god leder, hevder kilden, og legger til at minstemann er en skikkelig mammagutt.

MAMMAGUTT: Lille Louis trives best i mammas selskap. Her fra en fotoseanse i sommer. Foto: NTB Scanpix
MAMMAGUTT: Lille Louis trives best i mammas selskap. Her fra en fotoseanse i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Elle har også kilder fortalt til nettstedet at prins William er en stor tilhenger av McDonalds og Burger King, til tross for at de til hverdags holder seg til et rent og sunt kosthold.

Vil ha flere barn

Det er liten tvil om at alle tre barna betyr mye for Kate og William, og det er ikke utelukket at det kommer enda et tilskudd i søskenflokken etter hvert.

Ifølge Us Weeklys kilde fra innsiden av det britiske kongehuset, har nemlig Kate et ønske om et fjerde barn.

Til tross for at et mulig ønske om familieforøkelse har hertuginnen tidligere adressert utfordringene ved småbarnslivet. På besøk hos den veldedige organisasjonen Family Action tidligere i år, delte hun blant annet sin egen historie om oppdragelse.

Hertuginnen reagerer spesielt på at hjelpen og oppfølgingen man får av helsepersonell i barnets første leveår gradvis forsvinner, ifølge People.

- Det er så vanskelig. Du får masse støtte som mor til barnet de første dagene, men etter at barnet har fylt ett år faller det bort. Etter det er det ikke mye man får, og man må lese masse bøker, delte hun ærlig.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William på besøk i Oslo. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

LES OGSÅ: Om Meghan: - Må slutte å sutre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer