Kongelig:

Slik er Europas unge prinser

Det finnes flere unge prinser enn de vi ofte hører om.

KONGELIG: Europa har flere forholdsvis ukjente prinser å by på. Foto: Skjermdump fra Instagram/@donschaumbu
KONGELIG: Europa har flere forholdsvis ukjente prinser å by på. Foto: Skjermdump fra Instagram/@donschaumbu Vis mer
Publisert

Flere av verdens unge prinser begynner for alvor å vokse opp, og vår egen prins Sverre Magnus er allerede blitt 16 år gammel. Han er imidlertid ikke den eneste prinsen i Europa, selv om mange av de andre kanskje er ukjente for folk flest.

Sverre Magnus går i dag på Elvebakken videregående skole, og har tilsynelatende ingen offentlig profil i sosiale medier.

Det har derimot flere av hans kongelige kollegaer i andre land - men ikke alle.

Stor følgerskare

Prins Constantine Alexios (23) av Hellas og Danmark, som er medlem av den greske kongefamilien, er blant dem som er å finne i sosiale medier.

23-åringen, som følges av nesten 200 000 på Instagram, er den eldste sønnen til kronprins Pavlos (54) og kronprinsesse Marie-Chantal (53), og kom til verden i New York.

Britisk gudfar

Ifølge Business Insider kalles den unge prinsen «Tino» blant sine nærmeste, og har tidligere studert ved Georgetown University i Washington D.C.

Det skal riktignok nevnes at monarkiet i Hellas ble avskaffet i 1973, men ifølge nettstedet er det ingen tvil om at 23-åringen likevel lever som en prins.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer