DYKTIG: Den kjente spåmannen Henning Hai Lee Yang har lang erfaring med å stille horoskop for kongelige. Foto: Se og Hør
DYKTIG: Den kjente spåmannen Henning Hai Lee Yang har lang erfaring med å stille horoskop for kongelige. Foto: Se og HørVis mer

- Slik blir barnet ditt, Kate!

Spåmannen Henning Hai Lee avslører fremtiden til Storbritannias nye tronarving.

SEOGHØR.NO: Den kjente astrologen, spåmannen og forfatteren Henning Hai Lee Yang (64) er i lykkerus over at den kongelige tronarvingen kan bli født i løpet av kort tid.

Dersom fødselen skjer allerede i dag mandag, blir han eller hun født inn i stjernetegnet Krepsen- et godt stjernetegn for en fremtidig monark.

- Den typiske Krepsen er en følsom, moderlig og omsorgsfull person. Krepsen er også kreativ, forståelsesfull, hengiven, service-minded og har gode evner til å innleve seg i andres følelsesliv, forteller Henning til Seoghør.no.

- Krepser er svært opptatt av andres ve og vel, mange finner yrker som steller med mennesker når de blir voksne. Stort sett er det flest piker som blir født i Krepsens tegn. Og barnet til Kate og William kommer til å stelle med mennesker når hun blir stor. Hun kommer til å være følsom og mottakelig for alt som skjer rundt henne, forteller Henning videre!

- Krepser er drevet av en litt for sterk rettferdighetssans. De virker til å være ganske tøffe og harde utenpå, men så er de veldig myk og behagelig inne i sitt indre skall.

- Sterk utstråling
- 2013 er Vannslangens år, det er Slange som kommer fra de dype skoger. Barn som er født i dette året har en sterk personlig utstråling, og vedkommendes nysgjerrighet er stor, og har en tendens til å utforske og søke etter sannheten i dens fulle utstrekning. Barnet kommer til å få mange interesser og har sans for detaljer. Ofte blir barnet en spesialist innenfor det området som vedkommende har valgt når det vokser frem. Dette barnet kommer til å være veldig glad i og har stor respekt for sin familie, og hun kommer til å gjøre alt for sine nærmeste, sier Henning.

Babyen blir foreløpig kun kalt «baby Cambridge».

Kommer babyen i dag vil han få samme bursdag som en rekke andre kjendiser. Selena Gomez, og Rufuz Wainright. I Norge har Stein Erik Hagen (57) og prinsesse Astrids ektemann Johan Martin Ferner (86) bursdag. I Danmark har prins Joachims sønn prins Felix (11) bursdag.

Kan bli Løve
Kommer babyen imidlertid over midnatt vil den bli en Løve. Kreps er et vanntegn, mens Løve er et ildtegn. Dermed kan det bli mer "fyr og flamme" fra en Løve...

- Den typiske Løven er galant, viljesterk, temperamentsfull og majestetisk. Løven er livlig og liker å sole seg  i oppmerksomhetens sentrum. Mennesker født i Løven anser seg selv som den fødte kongelige og behandler andre deretter. Løven er vår tids livsnyter og liker å omgi seg med luksus og glans.  Når løven er glad sprer de gleden over på andre, dessverre skjer ikke akkurat det samme når de er i dårlig humør, og de brøler i vei av sinnet, forteller Henning.

- Løver liker ikke å lytte til andre sine meninger, og de har i hvert fall ikke lett for å bli overbevist av andre. Den typiske løve tar gjerne på seg grandiøse prosjekter, men har også behov for å hvile ut mellom de store aktivitetene. Løven er stolt og tiltrekkes av ting som er elegante, fargefulle, og i stor målestokk. Løven vil helst overgå alle andre, avslutter Henning.

Henning har gitt ut en rekke bøker som omhandler temaer som kinesisk og vestlig astrologi, spåing, ansiktsanalyse og håndanalyse.

Hertuginne Kates mor Carole har tidligere sagt at barnet vil få Løven som stjernetegn, ifølge avisen The Mirror.

Historisk møte
Dronning Elizabeth vil bli den første monarken på 120 år som får oppleve å møte sitt oldebarn, som en dag vil bli monark i England.

Foreldrene skal fortsatt være ukjent med barnets kjønn. Vanligvis ønsker 3/4 av foreldrene å få vite barnets kjønn på forhånd.

Kate ble fraktet til sykehuset klokka seks, og Se og Hør var først ute med nyheten i Norge, like etter klokka åtte. Det råder nå kaos utenfor sykehuset.

LES OGSÅ: Nå føder Kate