Slik blir Aris nye bok

Prinsesse Märthas ektemann, Ari Behn er klar med ny bok. Den er snart i butikken.

BOK-PAR: Prinsessen og Bakgård-forfatteren. I høst kommer hans nye roman. Foto: Morten Krogh
BOK-PAR: Prinsessen og Bakgård-forfatteren. I høst kommer hans nye roman. Foto: Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Utemmet kjærlighet!

Ari Behn fikk terningkast seks for sin første bok "Trist som faen". Oppfølgeren "Bakgård" var ikke like rost. Men nå gjør han klar for en ny roman.

Forlaget skriver at boka "Entusiasme og raseri" er en kjærlighetsroman og en kjærlighetstragedie. En moderne odyssé inn i en verden der hengivelse og nytelse er målet, overdrivelsene middelet.

Når kjærligheten treffer, treffer den med jubel, svir og ødeleggelse. "Entusiasme og raseri" er romanen om Kryx, som aldri har vært beskjeden; selvgod og sjenerøs har han tatt for seg av andre menneskers kjærlighet, oppmerksomhet og farakt. Så møter han Vera Sara, like grådig og forsluken, og med en sult som ikke lar seg mette. Nå vil hun ha Kryx, og Kryx lar seg ta... men tar ogsp igjen.

"Entusiasme og raseri" er en roman om suksess og katastrofe, om et liv som elsket og beundret, om sult som ikke lar seg stille, om Norge og Las Vegas og en forbløffende vakker munn.

Boka kommer i butikken i midten av oktober.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer