Slik ble Mette-Marit tatt på senga

Kronprinsesse Mette-Marit fikk sjokk da hun åpnet tysk avis.

I FRANKFURT: Kronprinsesse Mette-Marit under mottagelsen i Rådhuset før åpningen av Edvard Munch-utstillingen Det moderne blikk i Frankfurt. Foto: Scanpix
I FRANKFURT: Kronprinsesse Mette-Marit under mottagelsen i Rådhuset før åpningen av Edvard Munch-utstillingen Det moderne blikk i Frankfurt. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (38) er for tiden i Frankfurt, hvor hun onsdag kveld åpnet den populære Munch-utstillingen «The Modern Eye».

Tyskerne elsker Mette-Marit over alt på jord, og flere hundre pressefolk var møtt fram for å dekke det kongelige besøket fra Norge.

Også avisene har hatt spalte opp og spalte ned om Mette-Marits besøk - og en av de tyske storavisene har sågar fått den tidligere fotballproffen Jan Åge Fjørtoft (45) til å skrive en avisartikkel på norsk - hvor han ønsker Mette-Marit velkommen til Frankfurt! Han tipser henne også om sightseeing og restauranter.

Mette-Marit ble nok både glad og overrasket når hun leste den artige hilsenen - og twitret i morgentimene i vei til Fjørtoft:

- Dette var da en veldig hyggelig overraskelse.

Fjørtoft spilte tre sesonger mellom 1998 og 2001 i Eintracht Frankfurt. Mannen, som har 71 landskamper for Norge, ble en kultfigur og en helt i den tyske byen, etter at han i sin første sesong scoret et mål i aller siste spilleminutt i den avgjørende kampen, slik at klubben reddet plassen i den tyske toppdivisjonen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Märtha dropper familiefeiring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer