Slik ble hun prinsesse

Kronprinsesse Mary fikk hjelp til å endre livet.

POPULÆRT PAR: Mary fører seg i dag med stilsikker eleganse - både med og uten Frederik. Foto: All Over Press
POPULÆRT PAR: Mary fører seg i dag med stilsikker eleganse - både med og uten Frederik. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Danskenes vakre kronprinsesse Mary er selve idealet for hvordan en prinsesse bør kle og te seg. Men ifølge Ekstra Bladet har ikke stilsikre Mary alltid vært elegant og selvsikker.

Nå avslører skuespillerinnen Teresa Page at Mary gikk "takt og tone"-kurs hos henne i Sydney i 2000. Mary skal ha oppsøkt Teresa, da hun umiddelbart etter å ha møtt kronprins Frederik følte at hun måtte ha hjelp til å endre livet sitt.

- Jeg spurte henne hva hun ville på kurset, og hun sa at hun følte at livet bare passerte forbi  henne og at hun virkelig ville endre sitt liv. Slik er det mange mennesker som føler det - at de gjerne vil til et annet nivå, men ikke vet hvordan de skal komme seg dit, forteller Page, som i flere år har undervist skuespillere og fotomodeller i å føre seg selvsikkert.

SE HER: Mer om de kongelige!


Da Mary oppsøkte Teresa og firmaet Starmakers skal hun også ha ønsket å lære hvordan hun kunne bli mer scenevant.

- Mary er sjarmerende, intelligent og veltalende. Men hun sa at hun ikke likte kameraer og at hun ikke hadde noen gode bilder av seg selv. Først var hun sky og nervøs. Men seks uker senere og fem kilo lettere var hun forvandlet til en selvsikker og meget fotogen pike, fylt med energi og planer for fremtiden. Det var utrolig, sier Page.

Kurset varte i tilsammen 24 tilmer og kostet Mary 6000 kroner. Lite visste Mary da om hvor relevant kursingen ville være for hennes fremtidige livssituasjon...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer