Slik ble de lurt ut av landet

Chris og Madeleine tok innersvingen på både presse og publikum.

ROMANTIKK: Her kysser Chris O'Neill sin nybakte kone Madeleine. Noen timer senere snek det forelskede paret seg ut av landet, og er nå på bryllupsreise på et hemmelig sted.  Foto: NTB scanpix
ROMANTIKK: Her kysser Chris O'Neill sin nybakte kone Madeleine. Noen timer senere snek det forelskede paret seg ut av landet, og er nå på bryllupsreise på et hemmelig sted. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Selve bryllupet delte de med 400 gjester og et hopetall av tv-seere. Bryllupsreisen vil imidlertid prinsesse Madeleine og Chris O'Neill ha for seg selv.

Ifølge Aftonbladet tok prinsessen farvel med mange av sine venner i firetiden på natten under selve bryllupsfesten. Vennene ble så observert flere steder i Stockholm i løpet av søndagen, men brudeparet glimret med sitt fravær. Tross den massive mediedekningen, klarte de to å lure alle.

Den svenske avisen skriver videre at paret skal ha kjørt til en flyplass i Stockholm-området, hvor de kjørte rett inn i en hangar.

- De kjørte i sivilbil for å unngå oppmerksomhet. Dette var planlagt i flere månder, og dagen før var Säpo ut og klarerte området, sier Aftonbladets kilde.

Paret skal så ha flydd til Storbritannia, men det skal ikke være sluttdestinasjonen.

- De var på vei til en betydelig varmere breddegrad, sier kilden videre til avisen.

Hoffet bekrefter at paret er dratt på bryllupsreise, men vil naturligvis ikke uttale seg om hvor.

- De er på en privat plass på en privat reise, sier det svenske hoffets informasjonssjef Bertil Ternert.

LES OGSÅ: Märtha hermer etter Mette-Marit


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer