Charlotte Casiraghi:

Slik bekrefter hun graviditeten

Viste frem babymagen på heste-show.

VENTER BARN: Charlotte og den franske filmprodusenten, Dimitri Rassam, blir foreldre på sensommeren. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Charlotte og den franske filmprodusenten, Dimitri Rassam, blir foreldre på sensommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I vår begynte ryktene å svirre om at Charlotte Casiraghi (31) og forloveden Dimitri Rassam (36) venter sitt første barn sammen.

Paret skulle etter planen angivelig ha giftet seg i juni, men på grunn av graviditeten skal bryllupet ha blitt utsatt til etter sommeren.

Hverken Casiraghi eller Rassam har foreløpig kommentert babynyheten selv, men nylig viste 31-åringen stolt frem sin voksende mage på et offisielt event i Monaco.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE FREM MAGEN: Snart blir Charlotte Casiraghi tobarnsmor. Her strutter hun stolt under et event i Monaco 30. juni. Foto: NTB Scanpix
VISTE FREM MAGEN: Snart blir Charlotte Casiraghi tobarnsmor. Her strutter hun stolt under et event i Monaco 30. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlovet seg på skiferie

Det var under «Monte Carlo International Horse Jumping»-event i slutten av juni at Charlotte ikke gjorde noe som helst for å skjule sin voksende babymage. I stedet fremhevet hun kulen ved å knytte et belte rundt den slik at magen kom enda tydeligere til syne.

- Hun har termin sent i sommer eller i begynnelsen av september, sier en kilde til People.com.

Casiraghi og Rassam har vært kjærester siden desember 2016, og i mars i år forlovet de seg under en skiferie i Zurs i Østerrike, ifølge nettstedet.

Mens Charlotte har sønnen Raphael (4 1/2) fra sitt forhold til den 15 år eldre skuespilleren Gad Elmaleh (47), så har Rassam datteren Darya (7) fra et tidligere ekteskap med den russiske modellen Masha Novoselova (33).

Saken fortsetter under bildet.

BLIR STOREBROR: Charlotte Casiraghi med sønnen Raphael på armen under markeringen av Monacos nasjonaldag 19 november i fjor. Foto: NTB Scanpix
BLIR STOREBROR: Charlotte Casiraghi med sønnen Raphael på armen under markeringen av Monacos nasjonaldag 19 november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den ufødte babyen vil bli det syvende barnebarnet til prinsesse Caroline (62).

Det har nemlig vært stor babylykke i Monaco om dagen. I april ble eldstesønnen hennes, Andrea Casiraghi (33), og kona Tatiana Santo Domingo (34) foreldre for tredje gang da vesle Maximilian Rainer så dagens lys.

Også Pierre Casiraghi (30) og kona Beatrice Borromeo (32) skal ha blitt foreldre for andre gang samme måned.

Ettertraktet dame

Charlotte Casiraghi har alltid hatt flere menn svirrende rundt seg. Hun datet i mange år Alex Dellall (43), og mange trodde de to kom til å gifte seg.

Ikke lenge etter at hun slo opp med Alex, ble hun sammen med den fransk-marokkanske komikeren og skuespilleren Gad Elmaleh.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTEN: Gad Elmaleh og Charlotte Casiraghi fotografert sammen på en fest i august 2015. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTEN: Gad Elmaleh og Charlotte Casiraghi fotografert sammen på en fest i august 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet med sistnevnte vakte oppsikt i 2011, da Charlotte plutselig ble bonusmamma for Gads datter. Det tok ikke lange tiden før paret ble gravide, og i desember 2013 kom Raphael til verden.

Gad kom og gikk ved fyrstehuset i Monaco som et vanlig familiemedlem, men duoen formaliserte aldri forholdet ved å forlove seg. Sensommeren 2015 var det over og ut for de to.

Innen den tid hadde Charlotte falt pladask for den italienske filmregissøren Lamberto Sanfelice (41), og de to turtelduene levde livets glade dager, mens bestemor Caroline tok seg av barnebarnet både titt og ofte.

Omsider fant hun Dimitri, mann nummer tre på tre år, som hun nå altså er både forlovet og venter barn med.

LES OGSÅ: - Jeg var utro og han tilga meg alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer