Slår tilbake mot prins Henrik

- Babyene er deilige og søte.

SLÅR TILBAKE: Skuespilleren Ellen Hillingsø er helt uenig med prinsen, og hevder babyene var deilige og søte. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Skuespilleren Ellen Hillingsø er helt uenig med prinsen, og hevder babyene var deilige og søte. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lørdag ble Danmarks kronprinspar Frederik (42) og Mary (38) foreldre til tvillinger. Og tradisjonen tro var prins Henrik den aller første som besøkte sin sønn og svigerdatter på sykehuset.

Kronprins Frederiks far sjokkerte i etterkant av besøket med sin reaksjon, etter å ha møtt sine barnebarn.

- De er stygge, som alle andre spedbarn, fortalte prins Henrik til Ekstrabladet.dk, men fortalte videre at de har godt potensiale og er sikkert søte.

Uttalelsene skapte overskrifter, og nå slår kronprinsparets nære venn, skuespilleren Ellen Hillingsø (43), tilbake mot prinsen.

Hillingsø, som blant annet er kjent fra TV-seriene «Livvaktene» og «Anna Pihl», besøkte Mary og Frederik, og er slett ikke enig i prins Henriks uttalelser.

Overfor avisen Bt.dk avviser hun at tvillingene er stygge.

- De er deilige og søte, forteller hun til Ekstrabladet.dk, og forsikrer om at både tvillinger og mor er i fin form.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Smuglet inn bakveien for å se søsknene