Hertuginne Meghan og hertuginne Kate:

Slår tilbake mot Kate-ryktene

I intervjuet med Oprah Winfrey åpner hertuginne Meghan opp om ryktene om at hun fikk hertuginne Kate til å gråte. Hun hevder også at kongehuset nektet å hjelpe henne da hun hadde det som verst.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid tok prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) bladet fra munnen, og snakket ut et lengre intervju med Oprah Winfrey.

Intervjuet er hertugparets første store intervju sammen siden de trakk seg fra sine kongelige plikter i Storbritannia i mars i fjor, og flyttet til USA.

Det gjorde de som følge av det de selv mener var flere år med offentlig mobbing og trakassering, spesielt fra britisk presse, og hertugparet fikk til slutt nok.

- Giftet oss før bryllupet

I sin første del av intervjuet snakker Meghan med Oprah alene. Hun begynner å fortelle om bryllupet sitt med prins Harry i mai 2018.

Meghan forteller at hun hele tiden tenkte at «dette ikke var deres dag, men en dag som var planlagt for verden».

- Jeg gikk naivt inn i det fordi jeg ikke visste så mye om den kongelige familien da jeg vokste opp. Det var ikke en del av samtalen hjemme, det var ikke noe vi fulgte på med. Jeg gjorde ingen undersøkelser, og søkte aldri opp mannen min på nett, sier hun om det å bli en del av den britiske kongefamilien.

39-åringen røper videre at hun og prins Harry faktisk giftet seg tre dager før det kongelige bryllupet den 19. mai 2018 som hele verden fulgte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer