Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam:

Slår hardt ned på bruddryktene

Paret vil innblande advokaten sin.

AVKREFTER BRUDD: Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam ble nylig utsatt for bruddrykter av en rekke medier, nå går de hardt ut og avkrefter rykteflommen. Foto: NTB scanpix
AVKREFTER BRUDD: Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam ble nylig utsatt for bruddrykter av en rekke medier, nå går de hardt ut og avkrefter rykteflommen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kom nyheten om at datteren til prinsesse Caroline (61) av Hannover, Charlotte Casriaghi (32) hadde brutt forlovelsen med kjæresten Dimitri Rassam (37).

Det var den spanske avisen Hola! som meldte om bruddet, kun to måneder etter at Charlotte ble mamma for andre gang til en liten gutt.

Ifølge kilder til avisen skulle det ha vært Charlottes endelige valg. Bakgrunnen for valget ble ikke kjent, og ingen av partene har kommentert bruddryktene - før nå.

GLAMORØS: Charlotte Casiraghi avbildet med filmstjernen Hugh Jackman på et arrangement i New York i april 2017. Foto: NTB scanpix
GLAMORØS: Charlotte Casiraghi avbildet med filmstjernen Hugh Jackman på et arrangement i New York i april 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Innblander advokat

Ifølge People har paret sendt ut en felles uttalelse på torsdag, hvor de avkrefter rykteflommen om forholdet, og forteller videre at de har intensjoner om å gå til retten mot tabloidavisene som har spredt falske rykter om forholdet deres.

I den korte uttalelsen, utgitt på parets vegne av talsmann Dominique Segall, heter det at rykter er motivert av et ønske om økt kiosksalg, og bygger på en «konflikt» som ikke eksisterer.

FALSKE RYKTER: Charlotte og Dimitri er fortsatt sammen, og er rasende over ryktene som har blitt spredt om forholdet deres. Foto: NTB scanpix
FALSKE RYKTER: Charlotte og Dimitri er fortsatt sammen, og er rasende over ryktene som har blitt spredt om forholdet deres. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam som har blitt trakassert av skandalepressen, nekter herved for alle falske rykter som er blitt spredt om deres separasjon, står det blant annet i uttalelsen.

Videre kommer det fram at bakgrunnen for denne kyniske og falske informasjonen bunner i et ønske om økt salg for den tabloide delen av pressen.

Videre står det at ryktene rammer både familien og barna og at paret derfor har blitt enige om å involvere advokaten sin for å iverksette mulige søksmål mot tabloidavisene.

Rykteflommen om brudd mellom Charlotte og Dimitri har sirkulert i en rekke britiske, franske og spanske medier de siste ukene.

Gikk fort i svingene

Det var i mai 2017 at forholdet mellom prinsesse Carolines datter og den franske filmprodusenten ble kjent. I mars i fjor begynte babyryktene rundt Charlotte å svirre, da hun deltok på det årlige roseballet i Monaco.

RYKTEFLOM: Under det årlige roseballet i Monaco ble det kjent at Charlotte var forlovet med kjæresten Dimitri (t.v.). Det var også da ryktene om at hun var gravid begynte å svirre, ettersom kjolen hennes skjulte magen. Foto: AFP / NTB scanpix
RYKTEFLOM: Under det årlige roseballet i Monaco ble det kjent at Charlotte var forlovet med kjæresten Dimitri (t.v.). Det var også da ryktene om at hun var gravid begynte å svirre, ettersom kjolen hennes skjulte magen. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer

Den gang skjulte hun magen med en stor fjærkreasjon på øvre del av kjolen, og mange bet seg merke i diamantringen på hennes venstre hånd.

Ikke lenge etter ble forlovelsesryktene bekreftet, og to måneder senere ble det kjent at duoen ventet sitt første barn sammen.

Charlotte har sønnen Raphaël (5) fra et tidligere forhold med stand-up-komikeren Gad Elmaleh (47). Dimitri på sin side har en datter med ekskona, modellen Masha Novoselova (33).

TOBARNSMAMMA: Charlotte har sønnen Räphael fra et tidligere forhold, og i oktober fikk hun sin andre sønn med forloveden Dimitri. Foto: NTB scanpix
TOBARNSMAMMA: Charlotte har sønnen Räphael fra et tidligere forhold, og i oktober fikk hun sin andre sønn med forloveden Dimitri. Foto: NTB scanpix Vis mer

Som følge av graviditeten, valgte Charlotte å utsette bryllupet med forloveden Dimitri Rassam, ifølge Hello! Magazine.

VISTE FREM MAGEN: Her struttet Charlotte stolt under et arrangement i Monaco i juni. Foto: NTB Scanpix
VISTE FREM MAGEN: Her struttet Charlotte stolt under et arrangement i Monaco i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter planen skulle paret gifte seg i juni i fjor, men valgte å utsette bryllupet slik at de først kunne ønske babyen velkommen til verden.

Ifølge den svenske avisen Expressen skulle bryllupet holdes på den italienske øyen Pantelleria, der Dimitris familie eier et hus.

Flere forhold

Dette er imidlertid ikke første gang Charlotte skaper overskrifter med brudd og forlovelser. Den vakre 32-åringen har flere forhold bak seg, og har hatt flere menn svirrende rundt seg.

I flere år datet prinsessedatteren Alex Dellal (35), og mange trodde de to kom til å gifte seg.

Ikke lenge etter at hun slo opp med Alex, ble hun sammen med den fransk-marokkanske komikeren og skuespilleren Gad Elmaleh.

EKSER: Charlotte var sammen med skuespiller Gad Elmaleh fra 2012 til 2015, og de fikk sønnen Räphael sammen. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Charlotte var sammen med skuespiller Gad Elmaleh fra 2012 til 2015, og de fikk sønnen Räphael sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet med sistnevnte vakte oppsikt, da Charlotte ble bonusmamma for Gads sønn fra et tidligere forhold. Det tok ikke lange tiden før Charlotte ble gravid, og i desember 2013 kom Räphael til verden.

Gad ble regnet som et vanlig familiemedlem ved fyrstehuset i Monaco, til tross for at duoen aldri formaliserte forholdet ved å forlove seg. Sensommeren 2015 gikk de to hver til sitt.

Innen den tid hadde Charlotte falt pladask for den italienske filmregissøren Lamberto Sanfelice, og de to turtelduene levde livets glade dager, mens bestemor Caroline tok seg av barnebarnet både titt og ofte.

Omsider fant hun Dimitri, mann nummer tre på tre år, som hun på drøye to år har rukket å få barn med og forlovet seg med.

LES OGSÅ: Slik er Monacos skandaløse kongefamilie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer