TOPPMØTE: Kongeparet har i alle år hatt god kontakt med Bjørn Dæhlie. Her er de ivrig samtale etter et renn i Trondheim i 1997. Foto: Scanpix
TOPPMØTE: Kongeparet har i alle år hatt god kontakt med Bjørn Dæhlie. Her er de ivrig samtale etter et renn i Trondheim i 1997. Foto: ScanpixVis mer

Slår et slag for skikongen

Våre kongelige er vanligvis forsiktige med å bruke klær med logo. Men de slår gjerne et slag for Bjørn Dæhlies sportsklær!

Kongelig PR!

SEHER.NO: Kongefamiliens medlemmer er svært opptatt av ikke å bli tatt til inntekt for spesielle firmaer og produkter. Derfor styrer de som oftest unna klær med stor, synlig logo.

Se og Hør viser imidlertid denne uken at de gjerne slår et slag for Bjørn Dæhlies skiklær.

Senest under påskerennet i Sikkilsdalen sist helg dukket dronning Sonja (70) opp i en tofarget skidress med skikongens karakteristiske logo både på brystet og på låret. Sonja har også tidligere en rekke ganger vist seg i plagg fra Dæhlies store vinterkolleksjon.

Det samme har kronprins Haakon (34) og kronprinsesse Mette-Marit (34). Anorakker og skibukser; luer og hansker...

- Dette er gull verdt for en merkevare som utfordrer større og mer kjente konkurrenter innen sitt segment, sier PR-rådgiver Beate Barth-Nossum i Geelmuyden-Kiese til Se og Hør.

Bjørn Dæhlie (40) , som nå også planlegger en sommerkolleksjon,  ønsker selv ikke å kommentere kongefamiliens bruk av hans skiklær, men sier på generelt grunnlag at det er hyggelig at mange ordmenn velger norske merker og norsk design.

- Er det slik at du pusher klær på kongefamilien?

-Nei, absolutt ikke, ler Dæhlie.

- De kjøper nok skiklærme i sportsbutikker som alle andre! Les mer om dette - og se bilder av flere av våre kongelige i skiklær fra Bjørn Dæhlie  i ukens Se og Hør.