PAPPA BAR LEKEN: Da treklæveret byttet fly i Sydney natt til i går, fikk verden det første glimtet av prins George på tur - og av kosedyret hans, som pappa William bar. Foto: All Over
PAPPA BAR LEKEN: Da treklæveret byttet fly i Sydney natt til i går, fikk verden det første glimtet av prins George på tur - og av kosedyret hans, som pappa William bar. Foto: All OverVis mer

Slapper av på hemmelig sted

Bare et fåtall vet hvor hertugparet og lille George befinner seg nå.

SEOGHØR.NO: Etter 30 timer på reisefot og en full dag med representasjonsoppdrag, befinner hertuginne Kate (31), prins William (31) og lille prins George (8 måneder) seg nå på et hemmelig sted i New Zealand for å slappe av. Her skal de være i to døgn, før de returnerer til det offisielle stedet de skal bo på under den ti dager lange New Zealand-delen av turen.

Trekløveret snur ikke nesen hjemover før den 25. april, så enhver anledning til å være så godt som privat er nok kjærkommen.

Skøyer

Og selv om Kate og William har fans over hele verden, er det lille prins George alles øyne er rettet mot. Han har ikke vært vist fram mange ganger siden han ble født, så nå vil han bli gjennomfotografert hver gang han dukker opp.

Og det er tydelig at det er en våken liten pjokk som er med på foreldrenes jobbreise. Det første glimtet av ham på turen fikk man da de landet i Sydney for å fly videre til New Zealand. George smilte nesten skøyeraktig til de fremmøtte fotografene som klarte å forevige ham.

Saken fortsetter under bildet...

SJARMØR: Alle er enige om at den lille prinsen er bedårende. Foto: All Over
SJARMØR: Alle er enige om at den lille prinsen er bedårende. Foto: All Over Vis mer

Kan bli konge

På den siste flyturen byttet hele familien klær, Kate fra en Max Mara-kjole til en Catherine Walker-kåpe, og prins George fra en mørkeblå varm dress til en søt hvit kortbukse og en hvit strikket jakke.

Været viste seg ikke fra sin beste side, med både regn og vind, men det var likevel bare varme smil å spore hos de tre som hadde reist til andre siden av jordkloden for å representere det britiske kongehuset. Dronning Elizabeth er tross alt overhode for Samveldet av nasjoner, tidligere kjent som Det britiske samveldet, som både Australia og New Zealand er en del av.

En dag kan dermed lille prins George bli konge også her!

VILTER KRABAT: Prinsen var ivrig i sin mors armer. Foto: All Over
VILTER KRABAT: Prinsen var ivrig i sin mors armer. Foto: All Over Vis mer

Mindre stab

Da prins Diana og prins Charles hadde med seg prins William på besøk til Australia i 1983, hadde de med seg et følge på 20 mennesker - deriblant en egen kokk for den da ni måneder gamle prinsen, melder The Sydney Morning Herald. Det kongelige følget denne gangen skal være litt mindre. William har nå med seg en stab på 12 personer, blant dem den nye barnepiken til George og en frisør for hertuginnen.
Les også: Ett skritt nærmere tronen