Slanket Kate, endret armen og fjernet William på coveret

Gjorde tre gigantiske forandringer på coveret med Kate.

ENDRET PÅ KATE: Prins William ble fjernet, høyrearmen erstattet med en kopi av venstrearmen og midjen er blitt tynnere på det spanske magasinet Grazias coverbilde av Kate Middleton.  Foto: All over press
ENDRET PÅ KATE: Prins William ble fjernet, høyrearmen erstattet med en kopi av venstrearmen og midjen er blitt tynnere på det spanske magasinet Grazias coverbilde av Kate Middleton. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige fredag samlet opp mot 2 milliarder mennesker seg rundt TV-skjermene for å følge bryllupet mellom prins William og Kate Middleton i London.

Den vakre bruden ble fullrost av alle, men for det spanske magasinet Grazia var bildene av henne tydeligvis ikke perfekte nok.

- Magasinet har gjort det utenkelige, og trykket hertuginnen av Cambridge på coveret med det som ser ut som en tynnere midje, skriver Daily Mail.

- Bildet, som ser ut til å ha blitt laget ut i fra originalen der Kate holdt Williams arm, gir inntrykk av at det er skåret bort flere centimeter fra hennes midje. Det kan ikke være nødvendig. Miss Middleton hadde allerede gått ned mye i vekt før sin store dag – og enkelte mente til og med at hun hadde gått ned for mye, påpeker avisen.

En photoshop-ekspert de har snakket med påpeker imidlertid at den tynnere midjen kan ha kommet til ved et uhell, når de tuklet med bryllupsbildet på andre måter.

- Det ser ut som Grazia har forsøkt å klone Kate Middletons venstre arm for å erstatte den høyre armen, som prins William holdt da de forlot kirken. Da de forsøkte å bytte armen, ser det ut som de har forandret på midjen også, sier mannen som ikke er navngitt til Daily Mail.

Men han påpeker at enhver slik drastisk forandring av et ikonisk nyhetsbilde er uakseptabelt.

- På et bilde som ville få så mye oppmerksomhet verden rundt som dette av Kate, var det uklokt å endre det i det hele tatt, sier han.

Magazinet selv nekter for at de har tuklet med Kates midje på bildene av henne i brudekjolen.

- Grazia tar temaet om kvinners kropp veldig seriøst. Ingen endringer i det hele tatt ble gjort med bildet for å få henne til å se tynnere ut, sier en talsperson for magasinet.

Men de innrømmer å ha fikset på bildet.

- Vi fjernet Hertugen, og Hertuginnens arm ble tilpasset for å få på plass coverbildet. Skarpe lesere vil også se at hun ikke forlot Westminster Abbey med et stort flagg bak seg. Dette er et stilistisk cover, men det ble ikke gjort endringer for å få henne til å se tynnere ut, sier talspersonen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Prins William nektet å signere ektepakten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer