Prins William og prinsesse Kate:

Slaktes: - Lite sofistikerte

Dronning Camillas venn refser prinseparet.

IKKE IMPONERT: Dronning Camillas venn, Nicky Haslam, er alt annet enn redd for å kritisere prins William og prinsesse Kate. Foto: Aaron Chown / Pa Photos / NTB
IKKE IMPONERT: Dronning Camillas venn, Nicky Haslam, er alt annet enn redd for å kritisere prins William og prinsesse Kate. Foto: Aaron Chown / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Kongelige er ikke fremmed for å pynte seg litt ekstra, og blir vanligvis sett med svindyre og luksuriøse antrekk til svimlende summer. Det gjelder også for prins William (41) og prinsesse Kate (41).

Det er likevel ikke alle som er like begeistret over antrekkene til prinseparet. Nå går dronning Camillas venn, interiørdesigner Nicky Haslam (84), hardt ut mot deres motesans.

KJÆRLIGE: Prins William og prinsesse Kate dukket opp på Bafta-utdelingen for første gang siden 2020, og overrasker med å være ekstra kjærlige på den røde løperen. Video: NTB Scanpix / Vouge Vis mer

Daily Mail skriver at Haslam er så skuffet over klesvalgene deres at han til og med har notert William og Kate på sin «Common List», en liste over ting som «har gjort ham svært engstelig».

Familien blir stemplet som «The Waleses in blue», som refererer til måten de har valgt å bruke fargekoordinerte antrekk - da i fargen blå.

FARGEGLAD: Prins William og Kate er tilsynelatende glad i fargen blå og kler stadig opp barna deres i samme farge. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
FARGEGLAD: Prins William og Kate er tilsynelatende glad i fargen blå og kler stadig opp barna deres i samme farge. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer

- Du ser endeløse bilder av hele familien i forskjellige blånyanser. Det er alminnelig. Det er så rart å se en hel familie kledd i blått. Ville ikke lille prinsesse Charlotte likt å ha på seg noe hvitt?

- Det skal antyde en rolig overklasse, som er så kjedelig. Ser du på bilder fra gamle dager, hadde de kongelige fantastiske eksotiske klær. Men nå ser de ut som dukker i Peter Jones-vinduet, fortsetter han.

MATCHER: William og Kate matchende i fargen blå. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
MATCHER: William og Kate matchende i fargen blå. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB Vis mer

84-åringen er ikke bare lei av klesstilen til William og Kate, han er heller ikke særlig imponert over væremåten deres som kongelige.

- De gjør barnslige ting, som å spille fotball og spill. De kunne ikke vært mindre sofistikerte. De går ikke på litterære lunsjer og leser ekstraordinære bøker eller går på teater.

GLEMTE SEG: Prins William glemte i et kort sekund hva kongelig protokoll er. Video: AP Vis mer

Haslan er ikke fremmed for å kritisere kongelige og snakker rett fra levra. Han hevder at spesielt avdøde dronning Elizaberth ville blitt underholdt over hans kontroversielle liste - og er overbevist om at hun ville ledd av den og forstått humoren.

LES OGSÅ: Ut mot Meghan: - Ville vært dråpen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer