Slaktes av svenskene

Kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Märtha er verst kledd, ifølge svenskene.

PÅ BUNN: Kronprinsesse Mette-Marit, og prinsesse Märtha kommer på sisteplass i svenskenes kåring over de flotteste rojale kvinnene i Skandinavia. Foto: SCANPIX
PÅ BUNN: Kronprinsesse Mette-Marit, og prinsesse Märtha kommer på sisteplass i svenskenes kåring over de flotteste rojale kvinnene i Skandinavia. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva synes du? Si din mening i avstemningen til høyre.

SEOGHØR.NO: Vår egen kronprinsesse Mette-Marit (38) får mye skryt av norske moteeksperter for sin motesans og valg av klær. Svenskene derimot, mener hun er den nest verst kledde kvinnen i de skandinaviske kongehusene - bare slått av prinsesse Märtha Louise (40).

Det er det rojale svenske ukebladet Svensk Damtidning som har spurt sine lesere hvem de mener er den mest velkledde kvinnen blant de kongelige i Norge, Sverige og Danmark.

Kronprinsesse Mary (40) vant kåringen suverent med 65 prosent av stemmene - og kan smykke seg med tittelen motedronningen blant de skandinaviske kongelige.

Kronprinsesse Victoria (34) og dronning Silvia kom på henholdsvis 2. og 3. plass - mens danskenes fargerike dronning Margrethe tok 4. plass.

Deretter fulgte prinsesse Marie (5. plass) og prinsesse Madeleine (6.plass).

Dronning Sonja kan skryte av at svenskene mener hun er best kledd i den norske kongefamilien. Hun tok 7. plassen - mens Mette-Marit knepent tok 8. plassen - og henviste Märtha til niende og sisteplass.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:    Mette-Marit nyhet gikk verden rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer