Prins Alexander:

Slående lik pappa på nytt bilde

Kongehuset deler nytt bilde av bursdagsbarnet.

BURSDAG: I dag fyller prins Alexander av Sverige tre år, og flere har bitt seg merke i likheten mellom far og sønn på det nye bildet som kongehuset har offentliggjort. Her avbildet under lillebror prins Gabriels dåp i 2017. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: I dag fyller prins Alexander av Sverige tre år, og flere har bitt seg merke i likheten mellom far og sønn på det nye bildet som kongehuset har offentliggjort. Her avbildet under lillebror prins Gabriels dåp i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det tre år siden prins Carl Philip (39) og prinsesse Sofia (34) av Sverige ble foreldre for første gang, til sjarmerende prins Alexander (3)

Den kongelige bursdagen går selvfølgelig ikke ubemerket hen, og i anledning prinsens treårsdag har det svenske kongehuset - tradisjonen tro - offentliggjort et nytt bilde av bursdagsbarnet.

Bildet av prins Alexander er delt både på kongehusets Instagram-profil og nettside, og i kommentarfeltet på Instagram strømmer det inn med gratulasjoner og lykkeønskninger til treåringen.

Feirer med familien

Informasjonssjef ved det svenske kongehuset, Margareta Thorgren, forteller til Expressen at prinsens dag skal tilbringes med familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer