Dronning Elizabeth:

- Skulle ønske de ordnet opp

Dronning Elizabeth skal ha prøvd å overbevise hertuginne Meghan om å ordne opp med faren sin, ifølge ny bok.

NY AVSLØRING: I en ny bok kommer det frem hva Dronning Elizabeth syntes om bråket med Meghans far. Foto: Tolga AKMEN/AFP/NTB
NY AVSLØRING: I en ny bok kommer det frem hva Dronning Elizabeth syntes om bråket med Meghans far. Foto: Tolga AKMEN/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I forkant av bryllupet til prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) i 2018 var det mildt sagt mye bråk. Det var spesielt uttalelser fra sistnevntes familie og faren hennes, Thomas Markle (77), som fikk mye spalteplass i pressen.

Nå viser det seg at dronning Elizabeth skal ha prøvd å overbevise Meghan om å ordne opp i det dårlige forholdet med faren, ifølge Page Six. Det kommer frem i den nye boken «The New Royals», av den kongelige eksperten Katie Nicholl.

SNAKKET UT: Thomas Markle snakket ut etter intervjuet med Harry og Meghan. Video: ITV Vis mer

En kongelig kilde skal ha fortalt Nicholl at den avdøde monarken følte at «det hele med Thomas Markle var ganske dårlig håndtert», og at hvis det hadde blitt gjort annerledes, ville det ha kommet bedre ut.

Videre i boken skriver hun at dronningen mente det var en feil at Harry aldri reiste for å møte sin fremtidige svigerfar.

«Jeg tror hun følte at Harry absolutt burde ha møtt Thomas Markle, og det var uheldig at alt det som skjedde måtte skje», skriver Nicholl.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gaten i London, etter dronning Elizabeths begravelse, var ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

Men det var ikke bare med Meghans far Elizabeth hadde et ønske om forsoning. Dronningen ønsket også det samme for Harry og resten av kongefamilien, skal vi tro det Nicholl skriver i boken.

«Dronningen forgudet Harry helt til slutten, og Harry forgudet henne. Jeg tror hun var et av båndene mellom Windsor og California, og det ville vært et av hennes kjæreste ønsker at de fikset opp i ting».

LES OGSÅ: - Utrolig at jeg ikke får betalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer