- Skulle gjerne vært i bedre form

Mette-Marit syklet med kjendisvennene fra Skaugum til slottet. Se den unike videoen!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag klokken 8 syklet kronprinsesse Mette-Marit (38) ut av de store portene på kronprinsparets hjem Skaugum i Asker for å sykle til jobben på slottet.

Kronprinsesse Mette-Marit syklet til jobben som et ledd i kampanjen «Sykle til jobben», etter at organisasjonen WWF utfordret henne til å bidra til Earth hour.

- Jeg fikk denne utfordringen fra WWF, og måtte jo finne på noe hyggelig, så da var det jo gøy å sykle til jobb. Jeg håper at det også kan inspirere andre til å ta sykkelen fatt i dagene og ukene fremover, uttalte kronprinsessen til pressen før den nærmere to timer lange sykkelturen.

Mette-Marit inviterte med seg kjendisvennene Jan Åge Fjortoft og Marte Stokstad, og hadde i tillegg med et stort følge fra pressen på turen fra Skaugum til slottet.

Se og Hørs fotograf deltok på den kongelige sykkelturen, og filmet unike bilder av Mette-Marit og hennes følge bak rattet. Underveis ble det også tid til et par kaffepauser, men det var en noe sliten kronprinsesse som ankom slottsplassen i Oslo ved 10-tiden.

- Turen var veldig bra akkurat inn til den siste bakken. Det har gått kjempefint. Det var veldig, veldig gøy, sier en lettere andpusten Mette-Marit til Seoghør.no.

Etter ankomsten på slottet serverte kronprinsessen kaffe og nystekte boller til sykkelfølget og den fremmøtte pressen.

Mette-Marit, som stilte med sønnen Marius' sykkelhjelm og kronprins Haakons sykkelbukser, forteller at hun holder seg i form ved å løpe og gå mye tur. Likevel innrømmer kronprinsessen at formen kunne ha vært bedre.

- Jeg skulle ønske den var bedre, for å si det sånn. Nei, jeg trener ganske jevnlig, men akkurat nå i det siste har det vært litt... Ja, det skal bli godt med noen sykkelturer fremover, sier Mette-Marit til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Utfordret kronprins Haakon på Twitter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer