EKTE LYKKE: Charles og Camilla storkoser seg sammen. De har samme røffe humor, og samme interesser. Foto: All Over Press
EKTE LYKKE: Charles og Camilla storkoser seg sammen. De har samme røffe humor, og samme interesser. Foto: All Over PressVis mer

Skryter av Camilla

Prins Charles så kuet og sur ut med Diana. Nå stråler han med Camilla - før kjent som "rottweileren".

Konebytte gjorde godt!


Diana var hele verdens drømmeprinsesse.  Den eneste som ikke likte henne var prins Charles (57). Han var sur og utilpass i ekteskapet - og trøstet seg med Camilla Parker Bowles (58) på si.


Etter skilsmissen og Dianas døde kunne han bekrefte sin kjærlighet, og gifte seg med Camilla. Og hva enn folk sier om "rottweileren" så er det ingen tvil om at Charles er lykkelig. I et intervju foran 30-årsjubileet til "The Prince's Trust" roser han kona voldsomt.


- Jeg er veldig heldig. Min darling er en flott støtte. Hun forstår betydningen av mitt veldedige fond, og elsker virkelig å bidra, sier Charles.


Han kalte Diana "darling" også, men fremsto aldri så lykkelig med henne - som med Camilla.


Han startet sitt fond i 1976 med de ca 90 000 kronene han fikk i sluttoppgjør fra Marinen. Nå omsetter fondet for en halv milliard i året, og har hjulpet mer enn en halv million vanskeligstilte unge briter.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.