Skriver ny englebok

Märtha Louise lar seg ikke skremme av kritikken.

GIR UT NY ENGLEBOK: Sammen med sin makker Elsiabeth Samnøy er prinsesse Märtha Louise klar til å skrive en ny englebok. Foto: SCANPIX
GIR UT NY ENGLEBOK: Sammen med sin makker Elsiabeth Samnøy er prinsesse Märtha Louise klar til å skrive en ny englebok. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Ett år etter at prinsesse Märtha Louise ga ut boken «Møt din skytsengel - en innføring i å møte din unike kraft», er hun klar for å gi ut en ny bok sammen med sin engleskolepartner Elisabeth Samnøy.

- Det er korrekt at det er planlagt flere bøker i denne serien, men utgivelsesdato for neste bok er ikke fastsatt, sier prinsessens personlige assistent Carina Scheele Carlsen til Dagbladet.

Det er ikke kjent hvor mange englebøker totalt duoen planlegger å gi ut.

Den første boken i serien førte til debatt da den kom ut i fjor, og prinsessen ble blant annet beskyldt for å være en kvakksalver av Finansavisens redaktør Trygve Hegnar

- Kvakksalveren utgir seg for å ha kunnskaper og kvalifikasjoner til å drive en form for medisinsk virksomhet uten å ha det. Slik prinsesse Märtha Louise gjør. Prinsesse Märtha Louise er en kvakksalver, skrev redaktøren i en leder.

Prinsesse Märtha Louise - som også holder kurs på sin «engleskole» Astarte Education - har imidlertid ingen planer om å gi seg.

Ifølge Dagbladet er den første boken solgt til Sverige, de tysktalende landene, Belgia, Holland og Italia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Bare 15 stod i kø for Märtha